Verhoog je online autoriteit

12/08/2021
|
58
review website

Als ondernemer weet je dat tegenwoordig veel draait om je website en webshop. Het is belangrijk dat je website er goed uit ziet en dat je goed vindbaar bent. Het laatste jaar is de online verkoop van producten door het dak gegaan en alles is meer en meer online geworden. Veel mensen met webshops hebben omzetten gezien die ze eerder nooit hebben gezien. Dit zal de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid ook alleen maar meer en meer worden. Consumenten die op zoek zijn naar een bepaald product of dienst zullen van tevoren altijd gaan kijken wat andere ervan vinden door de reviews op je eigen site of via een review website. Ook zal er gekeken worden naar je social media kanalen en wat de concurrentie aanbiedt. Als consumenten tot de conclusie komen dat ze je niet vertrouwen dan gaan ze heel snel verder kijken bij de concurrentie. Om deze reden is sociale bewijskracht en online autoriteit belangrijk. Zo kan je de consumenten voor jou bedrijf laten kiezen.

 Autoriteit

Als het aankomt op keuzes maken dan zullen mensen altijd eerder iets aannemen van een bekend persoon of wat andere zeggen. Mensen zijn op dat gebied net kudde dieren en om deze reden hebben influencers of bekende personen veel meer macht dan gewone mensen. Dit soort mensen hebben een groot bereik en ze kunnen hun mening over iets geven. Bekende mensen en influencers worden gevolgd, omdat mensen hun kennen van tv of social media en zo vertrouwen ze deze mensen ook sneller. Als bedrijf kan je dit ook toepassen door bijvoorbeeld met influencers te werken of met grote sociale media kanalen en websites samen te werken. Als iemand met autoriteit jouw product of dienst aanbeveelt zullen je verkopen ook erg stijgen.

Gerelateerd nieuws  De gemakken van Klarna

Review website

Een andere opties is te zorgen dat je samen met een review website kan samenwerken. Deze websites worden vaak drukbezocht omdat mensen iets willen weten van een product of dienst. Als jij een positieve review hebt op een van deze websites kan je ervoor zorgen dat mensen je product of dienst sneller vertrouwen. Vertrouwen leidt sneller naar verkopen en welke ondernemer wilt dat nu niet?  

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

|
Webshop

De opkomst van online marktplaatsen

|
Webshop

Wanneer ontwikkel je een propositie?

|
Webshop

Word ook een ster in netwerken

|
Economie
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!