Ben je al klaar voor komend seizoen?

28/06/2021
|
59
Zwarte cowboylaarsjes

In 2018 waren de cowboy laarzen helemaal hot. We zagen op verschillende catwalks dat westerse kleding en cowboy laarzen weer helemaal hot waren. Het westerse thema is natuurlijk vanuit America overgewaaid naar Europa. De westerse laars is tot de dag van vandaag nog steeds erg populair in America en is ook steeds populairder in Nederland geworden. Nu krijgen we soms de vraag hoe je deze westerse laars bij jouw stijl kan toepassen. Hieronder gaan we je hier wat meer over vertellen, zodat je de cowboy laarzen ook op jou stijl kan dragen.

Zomer of winter

De westerse look kan je voor zowel de winter als de zomer dragen. Wat het seizoen ook is je kan de westerse look altijd leuk dragen met bijvoorbeeld bruine of zwarte cowboylaarsjes. Hieronder vertellen we nog wat over de zomerse en de winterse look.

Een jurk en zwarte cowboylaarsjes

Een jurk is altijd goed op te leuken met laarzen, maar met zwarte cowboylaarsjes kan je er meteen stoer en hip uitzien. Je kan de zwarte cowboylaarsjes onder een lange losse jurk dragen, zo creëer je in een klap een leuke en hippe westerse stijl. De zwarte cowboylaarsjes kunnen ook prachtig uitzien onder een witte korte jurk. De westerse zwarte cowboylaarsjes kunnen natuurlijk ook onder andere kleuren jurken. Door te experimenteren kan je leuke en unieke stijlen voor jezelf maken.

Gerelateerd nieuws  De meest populairste bh’s?

Een normale jeans en cowboylaarzen

In de wintermaanden kan je de cowboylaarzen makkelijk onder een normale jeans dragen. Dit is ook meteen de meeste subtiele manier om de cowboylaarzen te dragen. Om nog extra op te vallen kan je een laars kiezen die bij de punt mooi versierd is. Zo vallen de schoenen nog meer op en kan je een beetje kleur in de koude wintermaanden brengen. Ook zal de spitse gekleurde neus er vrouwelijker uitzien. Een cowboylaars kan je vrij subtiel dragen of zo dragen dat je extra opvalt. Als beginnende cowboylaars drager kan je misschien eerst voor subtiel gaan. Als dit bevalt kan je altijd verder uitbreiden naar uniekere en opvallendere laarzen. Deze unieke laarzen zijn te koop in winkels en webshops.

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

|
Lifestyle

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

|
Webshop

De logistieke uitdagingen van e-commerce

|
Economie, Webshop

Tips om gezond de feestdagen door te komen

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!