Tijdloos: glaskunst

16/06/2021
|
44
glas design

Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe trends voor thuiswerken online gekomen. Nu steeds meer mensen terug naar kantoor gaan is het wel zo fijn om je thuiswerkplek weer om te toveren naar alleen je huis. Glas design is een tijdloze interieur trend waarmee je je woning door middel van kleine aanpassing kan omtoveren tot een trendy huis in je eigen stijl, en er zijn eindeloze mogelijkheden! Wil jij jouw woning een (kleine) make-over geven? Lees dan nu verder hoe je dit kan doen door middel van glaskunst!

Wat is glasdesign

Glas design is erg populair bij verschillende doelgroepen. Het kan voor veel sfeer zorgen wanneer je in combinatie met kleuren je interieur accentueert. Het straalt vaak luxe uit, maar dat hoeft helemaal niet! Glas is een tijdloze vorm van kunst en wordt gebruikt op veel verschillende manieren; vazen, theelichten, servies, onderzetters, lampen, deuren en/of ramen en noem maar op.

Glas in je interieur

Glas is enorm makkelijk te combineren, het past eigenlijk bij alle verschillende soorten stijlen en dus ook bij elk interieur. Twijfel je nog? Je kan altijd klein beginnen, bijvoorbeeld door alleen een accessoire als decoratie toe te voegen. Een glazen accessoire geeft al meteen een leuke toevoeging aan je woning. Je kunt kiezen voor modern glaswerk voor een wat strakkere sfeer of juist voor gekleurde glazen in verschillende tinten. Uiteraard kun je ook beide met elkaar combineren om zo een gezellig en nonchalant effect te geven.

Gerelateerd nieuws  Verschillende soorten bloemen

Waar te krijgen?

Glas design is vaak te krijgen in een glas winkel, kunst atelier of glas atelier. Vaak liggen deze winkeltjes verborgen, kijk dus goed. Je zou ook het internet af kunnen gaan, zoek dan op glas design of glaskunst. Er zijn veel kunstenaren die producten op maat maken en zich aanpassen aan jouw wensen, je kunt dus altijd om persoonlijk advies vragen. Twijfel niet om te informeren, er zijn meer mogelijkheden in je interieur dan dat je zou verwachten!

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor nieuwe huiseigenaren

|
Wonen

Het kiezen van de perfecte buurt om in te wonen

|
Wonen

Waarom je een elektricien moet inschakelen

|
Wonen

Is een karpet of tapijt nog wel van deze tijd?

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!