De nieuwste trends voor thuis werken

30/03/2021
|
50
Creatieve werkruimte Rotterdam

Door de crisis en alle maatregelen van het laatste jaar is thuiswerken het nieuw normaal geworden. De grote vraag is of het thuiswerken erin blijft als de crisis voorbij is. Aan het thuiswerken zitten enkele nadelen, maar ook heel veel voordelen. Waarschijnlijk gaan mensen dus steeds meer en vaker vanuit thuis werken. In deze blog kun je alles lezen over de nieuwste trends op het gebied van thuiswerken.

Productiviteit en focus inplannen

Zoom vergaderingen keer op keer kunnen vrij vermoeiend zijn. Omdat het thuiswerken normaal wordt zal grens tussen pauzes en het begin en eindtijd van je dag veranderen. Hierdoor kan je langer werken dan eigenlijk goed voor je is. Wat je hier tegen kan doen is door gebruik te maken van  nieuwe technologieën een korte pauze voor je zelf in plannen om je productiviteit en focus te vergroten. Door dit te doen creëer je een tussentijd voor jezelf om te ademen tussen cursussen en vergaderingen. In deze pauzes kun je even met een collega praten digitaal of even een moment voor jezelf te nemen.

Op kantoor en thuis werken

Een van de nieuwste trends bij thuiswerken is ook op zowel kantoor werken als thuiswerken. Dit zal in de toekomst steeds meer gebeuren. Deze combinatie van werken noemen we hybride werken. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld 2 of 3 dagen vanuit thuis werkt en de andere dagen vanuit kantoor. Zo kan het bijvoorbeeld ook zijn dat er mensen op kantoor zitten die een vergadering hebben en dat mensen vanuit thuis digitaal de vergadering bij wonen.

Gerelateerd nieuws  7 tips om winst te maken op vintage meubels

Creatieve werkruimte Rotterdam

Deze trends zijn fijn en het thuiswerken kan ook heel fijn zijn, echter kan het zo zijn dat veel mensen niet vanuit thuis kunnen werken. Dit komt omdat mensen bijvoorbeeld geen fijne werkplek kunnen creëren vanuit thuis of ze kunnen zich thuis niet focussen. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat de kinderen thuis zijn en steeds om je aandacht vragen of door plaatsgebrek. Om dit op te lossen is het mogelijk om bijvoorbeeld een creatieve werkruimte in Rotterdam te huren. Dit zijn vaak flex ruimtes die je kan huren en waar je nieuwe ideeën en meer focus kan hebben. Nieuwe omgevingen zoals een creatieve werkruimte in Rotterdam kan er voor zorgen dat je geïnspireerd raakt en bepaalde perspectieven van andere kanten kan bekijken. Op de manier kan je ook beter werken zonder afleiding en heb je echt een plek voor je zelf.

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

|
Wonen

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

|
Economie, Wonen

Hoe creëer je je droomhuis?

|
Wonen

Je tuin opknappen doe je zo!

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!