Gewichtsverlies

25/01/2023
|
334
gewichtsverlies

Ah, gewichtsverlies. Als het zo simpel was als je sleutels kwijtraken dan zou het leven zo veel gemakkelijker zijn, maar helaas. Net zoals voor zo veel andere dingen zullen we moeten werken voor gewichtsverlies. Er zijn meerdere manieren hoe dit bereikt kan worden, tevens zijn er hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden om het gehele proces makkelijker te maken. Denk hierbij aan vet verbranden supplementen. Benieuwd naar op welke andere wijze je gewichtsverlies kan realiseren? Lees dan vooral even verder!

Ga sporten!

Het klinkt als een absolute inkopper, en dat is het ook. Consistent gaan sporten helpt ongelooflijk met gewichtsverlies. De grote uitdaging zit hem in het daadwerkelijk consistent gaan. Sporten is niet moeilijk, blijven sporten is wél moeilijk. Zo raden wij aan om bijvoorbeeld een sportmaatje aan te wijzen die jou kan helpen om te blijven gaan. Samen sta je immers sterker. Daarnaast is het ook handig om een vast schema te ontwikkelen. Structuur zorgt namelijk voor repetitie. We hebben ook een blog over hoe je fitness leuk houd!

Verlies gewicht in de keuken

Het gros van het gewicht kan verloren worden op de plek waar je je eten maakt, namelijk de keuken! Een gezond en gebalanceerd dieet doet wonderen voor gewichtsverlies! Het gros van de kilo’s stammen doorgaans uit een combinatie van een slecht dieet en alcohol. Zo kan je eens proberen om een maand geen alcohol te drinken en te zien hoeveel kilo je afvalt, er van uitgaande dat je regelmatig consumeert. Daarnaast zijn de dikmakers zoals chips, fastfood en vettige sauzen ook zeer makkelijk om uit je dieet te halen. “Maar wordt eten dan niet super saai?”, nee je moet gewoon leren om met smaak te koken! Wij zijn er van overtuigd dat je veel meer smaak kan halen uit fatsoenlijk koken dan uit een Calvé mayonaise pot.

Gerelateerd nieuws  Hoe (on)gezond eet jij?

Meditatie

Dit klinkt misschien raar, maar stress kan er voor zorgen dat mensen A. meer eten of B. van nature meer bijkomen. Stress doet rare dingen met mensen, vooral onnodige stress. Wij realiseren ons dat een natuurlijke vorm van stress gezond is (tot een bepaald niveau), maar te veel is te veel. Meditatie kan er voor zorgen dat je een meer mindful staat bereikt. Minder stress betekent dus voor veel mensen ook minder gewicht!

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

Tips om gezond de feestdagen door te komen

|
Gezondheid, Lifestyle

Deze vitamines dragen bij aan een gezonder hart

|
Gezondheid

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

|
Gezondheid

Zijn veneers de oplossing voor een witte glimlach?

|
Gezondheid
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!