Fietsen met je gezin

10/03/2022
|
52
fiets 2 jaar

Je hebt kleine kinderen, maar toch wil je lekker gaan fietsen. Maar hoe kun je dat gaan doen, want je kinderen van 2 en 3 jaar kunnen moeilijk zelf gaan fietsen. Wij hebben gekeken hoe je een fietsdag met je kinderen toch gezellig kunt maken. Maar vooral ook om uw kinderen ook een beetje beweging te laten krijgen. Wil je dus weten hoe je gezellig een fietsdag kunt organiseren voor jou en je gezin? Lees dan vooral verder!

Picknick

Je kunt natuurlijk alleen maar gaan fietsen, maar dat is niet altijd zo gezellig met 2 kinderen. Het is belangrijk dat de kinderen ook kunnen rennen, hiervoor is een picknick een heel handig idee. Je kunt met je kleine kinderen erheen fietsen door ze op een fiets voor 2 jaar te laten fietsen. Of door ze achterop te pakken en ze bij de picknick lekker laten fietsen op die fiets voor 2 jaar. Zolang de kinderen maar lekker kunnen bewegen en niet de hele dag stil hoeven te zitten. En wat is er nu leuker dan met je hele gezin lekker te gaan picknicken in het park. Zo kun je er toch een leuke, maar ook nog eens een goedkope dag van maken.

Gerelateerd nieuws  De juiste voorbereiding op je bevalling

Uitrusten

Als je er toch voor kiest om de hele dag te gaan fietsen is het voor de kinderen belangrijk dat ze kunnen uitrusten. Vaak is het voor kinderen vermoeiend als ze constant in beweging moeten blijven. De kleine lichaampjes zijn dat niet gewend, vooral omdat fietsen voor de kinderen een redelijk vermoeiende beweging is. Het lichaam is niet alleen bezig met kracht zetten, maar ook met het balans te behouden. Je moet als ouder zijnde een goede balans zien te vinden tussen het zitten op de fiets vanaf 2 jaar en het uitrusten.

Een fietsdagje met je gezin is altijd leuk, vooral als het goed weer is! Maak het vooral gezellig door te genieten van een heerlijke picknick! Het is natuurlijk al hartstikke gezond om te gaan fietsen. En als we dan toch bezig zijn gezond zijn, kunnen we ook een algemene gezonde levensstijl creëren.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

|
Gezondheid, Sport

Huidtherapie geeft je een boost!

|
Gezondheid, Lifestyle

Gewichtsverlies

|
Gezondheid, Sport

Wat is MMA?

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!