Enzo Knol als influencer

20/04/2021
|
41
Myron Koops

Influencer zijn tegenwoordig heel er belangrijk. Steeds meer bedrijven zetten namelijk in op influencermarketing. Dit is een vorm van marketing waarin een influencer wordt betaald om aandacht te besteden aan een bepaald product. Dit doet de influencer door bijvoorbeeld een post te plaatsen op Instagram met het product. Zo zien al zijn of haar volgers het product. De kans is dan groot dan een of meerdere volgers het product van het bedrijf zullen aanschaffen. Hun idool prijst namelijk het product aan dus dat is goed. Je kunt een inlfuencer eigenlijk zien als bijvoorbeeld Messi. Iedereen wilt lijken op Messi dus koopt ook dezelfde schoenen en kleding. Wanneer Messi een bepaald merk cola aanprijst is de kan groot dat fans van Messi dit merk zullen gaan aanschaffen. Zo moet je het ook zien met een inlfuencer die een bepaalde kledingstuk aanprijst.

Wie is Enzo Knol?

Een voorbeeld van een grote influencer is Enzo Knol. Enzo Knol is als zo’n 10 jaar bekent van YouTube. Knol is inmiddels al een tijdje de grootste YouTuber van Nederland. Knol maakt al jaren volgs waarin hij zijn eigen leven filmt. Het maakt niet uit of het positief of negatief is. Zo leert de kijker iedereen in het leven van Knol kennen. Enzo had lange tijd een relatie met Dee. Toen deze relatie uiteindelijk stuk liep werd dit lang en breed uitgemeten in de media. Dit is een nadeel voor Knol. Alles wat hij doet wordt lang en breed uitgemeten. Daarnaast is het ook voor Knol bijna niet meer mogelijk om over straat te gaan. Hij wordt namelijk eigenlijk wel overal herkend. Dit merkte Knol bijvoorbeeld toen hij nog niet bekend had gemaakt dat hij samen was met Myron Koops. Er begon een echte heksenjacht. Iedereen wilde weten wie de nieuwe vriendin van Enzo Knol was. Dit bleek dus uiteindelijk Myron Koops te zijn.

Gerelateerd nieuws  Sporten in de lockdown? Zo doe je dat!

Het gaat ook wel eens fout

Enzo Knol is ook een keer in het nieuws geweest omdat hij in zijn video’s reclame zou maken voor vissticks van Iglo. Dit is eigenlijk tegen de regels. Knol richt zich namelijk op kinderen met zijn video’s. Daarnaast vermeldde hij ook niet dat hij reclame maakte voor Iglo. Dit is dus eigenlijk een vorm van sluikreclame. Het is dus ook belangrijk dat jij je als bedrijf realiseert waar je aan begint. Lees je dus ook goed in de regels.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen

7 Effectieve tips om te groeien als organisator van evenementen

|
Algemeen

Tips voor veilig reizen met de motor

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!