De nieuwste IPhone

08/04/2021
|
44
klantenservice van tele2

De IPhone wordt het nieuwste toestel van Apple. De IPhone is bedacht door Steve Jobs en werd voor het eerst op de markt gebracht in 2007. De IPhone was een enorme innovatie binnen de telecomsector. Met de IPhone kon je namelijk veel meer dan met een normale mobiele telefoon uit die tijd. Met de IPhone kun je namelijk navigeren en Apps downloaden. Het downloaden van Apps zorgde ervoor dat je veel meer met het toestel kon dan alleen bellen, sms’en en foto’s maken. Het grootste succes van de IPhone was overigens het touchscreen. Apple wist precies hoe de mensen een touchscreen wouden gebruiken. Je had nu geen knopen meer nodig en kon alles bedienen met je vinder op het scherm. Het succes van de IPhone bleef niet onopgemerkt. Ook andere bedrijven zoals Samsung begonnen het idee van IPhone te kopiëren. Inmiddels zijn we ruim 14 jaar verder en komt er dus weer een nieuwe versie van het model uit.

De IPhone 13

Een nieuwe versie betekent dat er ook weer nieuwe innovaties worden toegevoegd aan het toestel. Voor de IPhone 13 lijkt het echter alsof Apple terug wil vallen op het Touch ID. Face ID was een succes. Helaas werkt Face ID niet wanneer je een mondkapje draagt of je telefoon schuin houdt. Naast deze verandering gaat het gerucht dat de nieuwe IPhone geen poorten heeft. Dit betekent dat je de IPhone alleen draadloos kunt opladen. Dit is een grote verandering waarmee de opladers die er zijn zinloos worden. Deze verandering betekent wel dat er veel meer draadloze opladers verkocht zullen worden. Daarnaast zou de IPhone 13 de eerste telefoon van Apple worden een geheugen van 1 TB. Dit is de volgende grote stap voor massaopslag. De kwaliteit van foto’s en filmpjes groeit explosief. Aan de andere kant betekent dit ook dat de bestanden van deze foto’s en filmpjes steeds groter worden. De opslag zal dus moeten meegroeien om over vier jaar nog voldoende te zijn.

Gerelateerd nieuws  Ingrepen die je huis waardevoller kunnen maken

Het abonnement omzetten

De komst van een nieuwe IPhone betekent dat er ook nieuwe abonnementen zullen worden aangeboden. Het is dus verstandig om nu al even met de klantenservice van tele2 te bellen om te vragen welke mogelijkheden er zijn. Door nu met de klantenservice van tele2 te bellen weet je precies waar je aan toe bent. Wellicht kun je namelijk je abonnement houden en overstappen op het nieuwe toestel. Check dit dus even.

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

De logistieke uitdagingen van e-commerce

|
Economie, Webshop

Inzicht in het Stipp pensioen en de kosten van een uitzendkracht

|
Algemeen, Economie

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

|
Economie, Wonen

Word ook een ster in netwerken

|
Economie
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!