Beroemde streamers

15/07/2022
|
138
streamen op twitch

Streaming is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Er zijn steeds meer streamers op platformen als Twitch , YouTube en Facebook te vinden. Naast dat er meer streamers op deze platformen zitten, zijn er ook meer populaire streamers bijgekomen. Ook op Nederlandse bodem zijn er nu al een aantal beroemde streamers te vinden die veel geld verdienen met het streamen van content. In deze blog gaan we hier iets meer over vertellen.

Noel dekkers, een streamer van Nederlandse bodem

Hij is pas 19 jaar oud, maar al enorm populair op Twitch. Hij heeft al meer dan 46000 volgers op Twitch waar hij 2x per week video's streamt. Daarnaast is hij ook nog veel actief op tiktok en post hij hier verschillende video's met een vleugje humor. Noel dekkers staat vooral bekend om zijn zeer positieve uitstraling die ook veel tijdens de streams terug te zien is. Hiermee heeft hij dan ook een groot deel van zijn huidige publiek binnen gehaald.

Hoe zit het met de verdiensten van Noel Dekkers?

Het succes op Twitch en TikTok heeft er ook voor gezorgd dat Noel Dekkers er financieel warm bij zit. Hij hoeft zich dus geen zorgen te maken dat hij niet genoeg geld verdient en geldzorgen zijn daarmee verleden tijd. De inkomsten vanuit Twitch kunnen hard oplopen, vooral wanneer er veel gebruik gemaakt wordt van sponsordeals. Ook hier maakt Noel Dekkers gebruik van. Daarnaast komt er nog een boel geld binnen aan donaties en de zogenaamde Twitch "subscriber fee's". Een precies bedrag kunnen we niet benoemen, maar het is wel zeker dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Gerelateerd nieuws  Waarom zou je Google Ads uitbesteden?

Kan ik ook zo beroemd worden als Noel Dekkers?

Ja, dat kan zeker maar het vereist wel veel doorzettingsvermogen , creativiteit en een beetje geluk. Heb je een leuk idee voor Twitch? Dan kan je kijken of dit aanslaat en of je snel veel nieuwe volgers krijgt. Het is alleen nooit zeker dat je zal doorbreken, maar met hard werken een goede motivatie en veel content kun je de kans wel verhogen!

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

De psychologie van een goede website

|
Tech

Waarom zou je Google Ads uitbesteden?

|
Tech

Waarom zou je Google Ads uitbesteden?

|
Tech

Beginnen met foto’s maken als hobby

|
Tech
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!