Wel of geen opblaasbare spa kopen?

03/08/2021
|
36
opblaasbare spa

Tegenwoordig zijn opblaasbare spa’s niet meer weg te denken uit tuinen. Waar we eerst in de zomer allemaal massaal zwembadjes kochten wordt er nu vaker een investering gedaan in een opblaasbare spa die je bijna het hele jaar kan laten staan. Weet je niet of een opblaasbare spa iets voor jou is of wil je graag weten wat je kan verwachten als je een opblaasbare spa koopt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben de voor- en nadelen van een opblaasbare spa voor je op een rijtje gezet.

Verschil tussen opblaasbare spa en een zwembadje

Allereerst is het belangrijk om eens na te gaan wat het verschil is tussen een zwembadje en een opblaasbare spa. Een opblaasbare spa is gemaakt om in te ontspannen en kan verwarmd worden. Een gewoon zwembadje is meestal gemaakt om in te spelen of lekker verkoeling in te zoeken als het warm weer is. Een opblaasbare spa kan ook in de lente of herfst worden gebruikt omdat het heerlijk warm kan zijn. Een opblaasbare spa kan dus veel langer in de tuin blijven staan dan een zwembadje.

Voordelen

Het eerste voordeel van een opblaasbare spa is natuurlijk de prijs. Waar je eerst alleen een gewone spa kon kopen voor een hoge prijs, kan je nu al een opblaasbare spa in de tuin hebben voor een paar honderd euro. Daarnaast kan er een opblaasbare spa ook gemakkelijk verplaatsen. Een gewone spa moet op een vaste plek in de tuin worden ingebouwd en vergt erg veel plek. Een Opblaas spa past ook gemakkelijk in de wat kleinere tuintjes en kan in de winter gemakkelijk opgeborgen worden. Daarnaast is een opblaas spa ook nog eens geïsoleerd door de luchtrand die er omheen zit. Zo hoef je hem niet nog eens extra te isoleren.

Gerelateerd nieuws  Hoe kies ik een warmtepomp

Nadelen

Een van de grote nadelen van een opblaasbare spa is de levensduur. Een opblaasbare spa kan gemakkelijker kapot gaan, vaak omdat er scheurtjes of gaatjes ontstaan in de lucht rand. Hierdoor heb je minder lang plezier van een opblaasbare spa dan van een gewone spa. Ook heeft een opblaasbare spa vaak minder comfort dan een gewone spa en heeft deze vaak wat minder functies. Ook duurt het vaak wat langer tot de opblaasbare spa warm is.

opblaasbare spa

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Als starter op weg naar je eerste huis

|
Wonen

Hoe kies ik een warmtepomp

|
Wonen

Voordelen van betondesign vloeren

|
Wonen

De voordelen van een wellness tuin

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!