Bedrijfsuitjes

10/09/2019
|
136
bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes

Als jij in een bedrijf of organisatie werkt, heb je vast wel eens een bedrijfsuitje gehad of moeten organiseren. Dit kan heel leuk zijn, maar ook heel vermoeiend om te moeten organiseren. Je wilt namelijk wel iedereen tevreden stellen en ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, maar dat kan nog eens heel lastig zijn. De een vindt dit leuk en de ander weer iets anders. Om je te helpen zijn hier een paar tips die hopelijk een uitkomst kunnen bieden.

Verschillende uitjes

Je kunt kiezen uit actieve uitjes, maar ook relaxte uitjes. Het is maar net waar je collega’s van houden. Stel dat de meningen verdeeld zijn over actief of relax, dan kun je ook kijken of je deze activiteiten kunt combineren. Julie kunnen (wel afhankelijk van de groepsgrootte) een boot huren met bijvoorbeeld een banaan erachter. De mensen die een actief uitje wilden kunnen op de banaan en zwemmen en de rest blijft lekker op de boot liggen. Of jullie kunnen lekker een hapje gaan eten ergens. Ook een leuk idee om te doen is bijvoorbeeld een escape room in groepjes als de hele groep te groot is of laser gamen. Het ligt allemaal aan je personeel wat ze leuk vinden of niet.

Gerelateerd nieuws  Pallets gebruiken

Niet vergeten

Naast het uitje zelf te regelen, moet je natuurlijk nog meer dingen regelen. Je moet het vervoer niet vergeten. Gaat iedereen met zijn eigen auto, doen jullie een busje huren of is het op loopafstand? Dat moet natuurlijk ook geregeld worden. Daarnaast moet je ook iedereen uitnodigen en vragen of er nog bijzonderheden zijn zoals bijvoorbeeld mensen die vegetarisch zijn of allergieën hebben. Een bedrijfsuitje is het allerleukst als iedereen het naar zijn zin heeft. Hiervoor kun je niet altijd zorgen, maar je kan er wel goed je best voor doen door het personeel bijvoorbeeld 3 of 4 opties te geven waar ze uit kunnen kiezen. Door dit te doen krijg je wel ongeveer een idee hoe iedereen het graag zou willen en het leukste zou vinden en kan je niets kwalijk genomen worden.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Als starter op weg naar je eerste huis

|
Wonen

Hoe kies ik een warmtepomp

|
Wonen

Voordelen van betondesign vloeren

|
Wonen

De voordelen van een wellness tuin

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!