Wat zijn e-sigaretten?

06/04/2021
|
64
vampire vape Heisenberg

Een e-sigaret (elektronische sigaret) verdampt een vloeistof die een mengsel van smaakstoffen en andere stoffen bevat. De vloeistof, of e-liquid, wordt verhit zodat er damp ontstaat die de gebruiker kan inhaleren. De vloeistof bevat geen tabak, zoals een gewone sigaret, maar vaak wel nicotine. De e-sigaret is verkrijgbaar in allerlei modellen en smaken. Een specifiek type e-sigaret is de shishapen. Deze bootst de smaak van een waterpijp (shisha) na. Een shishapen bevat geen tabak en meestal ook geen nicotine. Een voorbeeld van een e-sigaret en e-liquid is de vampire vape Heisenberg.

Vampire vape Heisenberg minder ongezond dan gewone sigaret

Bij een e-sigaret komen minder schadelijke stoffen vrij dan bij een gewone sigaret, en in lagere concentraties. Naar alle waarschijnlijkheid is een e-sigaret minder ongezond dan een gewone sigaret. We weten echter nog niet goed welke schadelijke effecten een e-sigaret heeft bij langdurig en structureel gebruik. De smaakstoffen in een e-sigaret geven een lekkere smaak en verbloemen de bittere smaak van nicotine. Jongeren vinden de e-sigaret vooral aantrekkelijk door de uitgebreide keuze aan (vooral zoete) smaken. Tabaksrokers die net beginnen met e-sigaretten waarderen vooral de tabakssmaken en de ervaring die lijkt op het roken van een gewone sigaret.

Voor sommige mensen is een e-sigaret (vampire vape Heisenberg) een effectief hulpmiddel om te stoppen met roken. De meeste gebruikers van een e-sigaret blijven echter ook tabak roken. Mensen gebruiken e-sigaretten met nicotine vaak als hulpmiddel om te stoppen met roken. Het risico bestaat dan dat zij aan e-sigaretten verslaafd blijven nadat ze met roken zijn gestopt. Of de e-sigaret blijven combineren met gewone tabak. Sommige e-liquids bevatten nicotinezouten. Deze maken de damp minder bitter en scherp van smaak dan gewone (‘freebase’) nicotine. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijker grote hoeveelheden nicotine inhaleren. Nicotinezouten worden mogelijk ook sneller opgenomen in het lichaam, waardoor de verslavende werking wordt versterkt.

Gerelateerd nieuws  Houd je hoofd koel tijdens warme dagen

Soorten e-smoke (vampire vape Heisenberg)

Er zijn diverse soorten e-smoke opties beschikbaar zoals E-Shisha Pen, wegwerp E-sigaret, oplaadbare mini E-sigaret, pod vape E-sigaret, mid-size E-sigaret (vampire vape Heisenberg), E-sigaar en E-pijp, geregelde mod (Advanced Personal Vaporizer), mechanische mod (wordt niet verkocht op EA-Sigaret om ontploffingsgevaar te voorkomen door ondeskundig gedrag). De meest gangbare soort in ons assortiment is de e-sigaret. Iedere e-sigaret is oplaadbaar. Hierdoor kunt u de e-sigaret blijven gebruiken en hoeft u deze niet na een paar keer gebruikt te hebben, weg te gooien. Daarnaast heeft u bij een e-sigaret de keuze uit verschillende vloeistoffen, hierdoor kunt u zelf bepalen welke smaak u proeft tijdens het gebruik van de e-sigaret. Zo vindt u bij e-Smokewinkel.nl diverse tabak- en fruitsmaken die u kunt toevoegen aan de e-sigaret.

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Wat doet een marketingbureau?

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!