Anoniem SMS versturen

15/06/2022
|
47
anoniem sms

Je denkt misschien dat je het nooit nodig zal hebben. Toch zijn er situaties waarin het denkbaar is dat je het zou willen. Anoniem SMS versturen. Het is wel belangrijk dat je weet hoe het in z’n werk gaat. Het moet namelijk wel veilig gebeuren.

Waarom zou je een anoniem SMS versturen?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin je een anoniem SMS zou willen versturen. Bijvoorbeeld de meest voor de hand liggende reden, als je een grap wilt uithalen met iemand. Maar niet alleen voor grapjes is dit een goede uitkomst. Ook voor serieuze situaties kan het een uitkomst bieden. Wat als je bijvoorbeeld een SOA hebt opgelopen. Het zou kunnen dat je nog meer bedpartners hebt gehad en dit wilt vertellen. Vaak schamen mensen zich hiervoor en zullen ze het daarom helemaal niet vertellen. Hierdoor loopt de situatie uit van kwaad tot erger. Je kunt daarom met een anoniem SMS aan al je bedpartners laten weten wat er aan de hand is. Natuurlijk hoeft de situatie niet altijd zo serieus te zijn. Je kunt het ook gebruiken als je iets niet durft te vragen aan iemand. Als je de naam van de afzender kunt aanpassen dan zou je het zelfs kunnen gebruiken om een SMS te versturen via je bedrijf. Klanten zien dan niet jouw telefoonnummer, maar de naam van je bedrijf.

Gerelateerd nieuws  Een slotenmaker vinden in de omgeving van Helmond

Hoe werkt het?

Een anoniem SMS versturen kan niet met je telefoon. Je zult hiervoor naar een website moeten gaan. Via zo’n website kun je dan een anoniem SMS versturen. Je kunt vaak de naam van de afzender zelf bepalen, of gewoon op anoniem laten staan. Deze websites gebruiken dezelfde technologie als bijvoorbeeld je telefoonprovider. Als je een SMS krijgt van je telefoonprovider dan staat er bijvoorbeeld KPN als afzender, maar nooit een telefoonnummer. Daarom zou je dit in je bedrijf ook kunnen toepassen als je niet wilt dat jouw klanten je privételefoonnummer hebben. Wel is het zo dat dit duurder is dan een normaal SMS versturen. Het hangt af van de website die je gebruikt, ze zijn niet allemaal even duur. Let wel op dat de betrouwbaarheid niet altijd van elke website kan worden gegarandeerd.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen

7 Effectieve tips om te groeien als organisator van evenementen

|
Algemeen

Tips voor veilig reizen met de motor

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!