Wat moet je zeker doen met een weekendje weg in Nederland?

26/01/2022
|
41

Sinds de coronapandemie blijven veel Nederlanders in de zomer in eigen land. Waar sommigen voorzichtig maar de grens oversteken, blijven anderen gewoon liever in hun land tijdens de pandemie. Gelukkig zit Nederland ook vol met mooie plekjes en hotspots die je zeker niet mag missen. Op deze manier voelt een vakantie in eigen land echt als een vakantie. Ben jij benieuwd naar de plekken, steden of hotspots die jij misschien nog niet hebt bezocht in eigen land? Met onderstaande tips weet jij wat je deze zomer kunt gaan doen!

De Nederlandse kust

Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn door veel Nederlanders nog niet bezocht. Dat is hartstikke zonde, want de eilanden hebben enorm veel te bieden. Hier vind je volop rust en ruimte. Wanneer je de drukte op wilt zoeken, is er voldoende keuze in de dorpjes op de eilanden. In de dorpjes op deze eilanden vind je vele gezellige terrassen, restaurants met lokale producten en leuke boetiekjes. Boek bijvoorbeeld een strandhotel en geniet volop van een heerlijk verblijf aan het Nederlandse strand.

Het Limburgse landschap

Wil je iets anders dan het strand? Bekijk dan de mogelijkheden in Zuid-Limburg. Deze provincie is ideaal voor Bourgondiërs en echte levensgenieters. Neem bijvoorbeeld Maastricht en Sittard, waar je langs de leukste winkels en boetiekjes kunt struinen en heerlijk kunt eten in de vele restaurants en barretjes. Er zijn veel dorpjes in Zuid-Limburg met charmante oude gebouwen, historische kerken en pittoreske straatjes. In het heuvelachtige landschap vind je bijvoorbeeld het mooie Epen, het gezellige Valkenburg en Vaals. Ook is het Limburgse landschap perfect voor een tour met een auto of scooter. Deze kun je bijvoorbeeld huren in Valkenburg of Maastricht.

Cultureel Zuid-Holland

Ook de provincie Zuid-Holland veel te bieden! Denk maar eens aan de vele leuke steden zoals Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Wassenaar of Voorschoten. Voor ieder wat wils dus! De provincie is zo verrassend omdat het veel biedt, strand, stad, natuur, cultuur, ga zo maar door. Ga bijvoorbeeld eens cultuur snuiven in Den Haag en Leiden. Of bezoek eens het kilometerslange strand van Scheveningen. Houd je echt van de natuur? Bezoek dan eens het natuurgebied het Groene Hart. In dit natuurgebied zul je veel molens en weilanden met koeien tegenkomen. Wat ook leuk en verrassend is, is om een auto te huren tijdens je bezoek aan deze verrassende provincie. Bezoek dan eerst driving school Voorschoten. Driving school Voorschoten kan jou helpen ervoor te zorgen dat je veilig de weg op kunt! Ook een bezoekje brengen aan driving school Voorschoten is daarom zeker de moeite waard en misschien wel onmisbaar voor je bezoek aan Zuid-Holland!

Gerelateerd nieuws  Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

Een weekendje weg is natuurlijk ontspannend. Als je nou vaker in een ontspannen sfeer wilt leven lees dan on ze blog "tips voor een meer ontspannen leven".

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

|
Gezondheid

Zijn veneers de oplossing voor een witte glimlach?

|
Gezondheid

5 Tips om mobiel te blijven

|
Gezondheid

Wat als je niet meer gelukkig bent in de relatie?

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!