Wat kan je doen tegen snurken

12/02/2021
|
40
snurken

Veel mensen hebben last van snurken, ofja vooral de partners hebben er last van. De persoon in kwestie heeft er zelf geen last van en kan in alle rust blijven doorslapen. De partner daarentegen kan heeft er wel last van en kan dus moeilijker in slaap vallen of doorslapen. Veel stellen krijgen daarom vaker hier ruzie over en geven elkaar de schuld van snurken. Heb jij hier de laatste tijd ook de nodige ruzies over gehad? Lees dan vooral deze blog waarin wij je tips gaan geven om van het snurken af te komen.

Ga niet op je rug liggen

Ga in plaats daarvan op je zij liggen en bescherm je partner tegen een snurk orkest. Zorg er wel voor dat je een sterk en zacht matras hebt zodat je geen pijn gaat krijgen aan je lichaam. Is dit wel het geval? Dan is de kans groot dat je terugdraait naar je rug en daardoor het zagen van tientallen bomen hervat. Je kunt er ook voor kiezen om op je buik te liggen. Het nadeel hiervan is dat je de volgende dag veel pijn hebt aan je nek.

Gerelateerd nieuws  Breng je feest naar een hoger niveau met een photobooth!

Leef gezond en drink niet (te veel)

Drink je veel alcohol of rook je veel sigaretten en heb je nog steeds geen idee waar dat snurken vandaan komt? Dan heb ik een tip voor je het begint met a en eindigt op hol, weet je nu waar het aan ligt? Alcohol mag dan misschien wel lekker zijn en zorgen dat je ontspannen wordt, het zorgt er ook voor dat je iets te relaxed wordt en daardoor je keelspieren te veel ontspannen. Hierdoor zal je na het drinken van alcohol een veel grotere kans hebben om te snurken. Ons advies? Drink niet te veel en dan vooral niet 2 uur voordat je gaat slapen. Door dit te doen kan je de kans op snurken verminderen.

Helpt dit allemaal tegen snurken?

Bovenstaande tips helpen beide tegen snurken en kunnen ervoor zorgen dat jij en je partner een goede nachtrust hebben. Hiermee hebben we deels een antwoord gegeven op de vraag: "Wat te doen tegen snurken?", anderzijds zijn er nog veel manieren om snurken op te lossen. Hierover zullen we meer vertellen in een volgende blog.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Storytelling in reclame en interieur: tips

|
Algemeen

AI in Marketing

|
Algemeen

Documentatie beheer voor bedrijven in asbest

|
Algemeen

5 Tips voor SEA optimalisaties

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!