Verschillende stijlen voor kleine meubels

07/02/2023
|
44
Kleine meubels

Kleine meubels zijn heel handig om spullen op te zetten of erin te bewaren, maar door het kiezen van een mooie stijl die past bij de rest van je interieur, kunnen deze kleine meubels een enorme impact hebben op de uitstraling en functionaliteit van je kamer. In deze blog gaan we een paar stijlen lange en geven worden er een paar voorbeelden gegeven per stijl.

Moderne stijl

Als je het liefst een moderne stijl in je huis hebt, kun je bijvoorbeeld denken aan meubels zoals een glazen bijzettafel. Zo een glazen bijzettafel zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt en heeft een minimalistische uitstraling. Deze tafels kun je heel makkelijk combineren met allerlei andere meubels. Verder is een stijlvolle TV-stand perfect voor je woonkamer. Met een minimalistisch ontwerp is het een hele stijlvolle manier om je TV of andere elektronica te presenteren.

Klassieke stijl

 Kleine meubels met een klassieke stijl passen bij heel veel interieurs en zijn eigenlijk tijdloos. Een voorbeeld hiervan is een klassieke houten bijzettafel. Je kunt deze krijgen in bijna alle maten en houtsoorten. Deze tafels hebben vaak getailleerde versieringen en een klassiek ontwerp. De Chinese dressoir staat ook heel goed bij een klassiek interieur. Van oudsher werden Chinese dressoirs gebruikt om  tafelgerei, tafelkleden en kleine huishoudelijke artikelen op te bergen. Met onderaan 2 tot 3 kastdeurtjes en daarboven nog 2 tot 3 lades, kunnen Chinese dressoirs in moderne interieurs goed gebruikt worden als opbergkast of als Tv-meubel. De meest populaire dressoirs komen uit de Ming (1368-1644) en Qing Dynastie (1644-1912).

Gerelateerd nieuws  Wat is een kalknagel en hoe kan ik een kalknagel behandelen?

Industriële stijl

Meubels in een industriële stijl zijn vaak gemaakt van metaal en hout en hebben zichtbare elementen van, zoals heugels, schroeven en andere ijzeren elementen. Deze stijl is perfect voor degene die houden van een stoere, robuuste look. Stalen krukken zijn een hele mooie toevoeging aan een keuken of een bar. Ze hebben vaak een robuust en minimalistisch design en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes. Een ander populair kleine meubel is het metaal en leren bijzettafel. Deze tafel kan op heel veel verschillende manieren gebruikt woorden en is zowel heel praktisch, als stijlvol. Dit meubel heeft een robuuste stalen onderstel met een elegant leren blad.

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen

Altijd al eens een groot feest willen organiseren? Zo pak je dat aan!

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!