Van Iersel schoonmaakbedrijf Eindhoven

09/02/2021
|
42
Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Woont u in de regio van Eindhoven en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Bij Van Iersel schoonmaakbedrijf Eindhoven bent u op het juiste adres. Schoonmaakbedrijf van Iersel opereert in de regio Eindhoven. Met momenteel ongeveer 20 werknemers is dit kleine bedrijf de laatste jaren flink gegroeid. De kracht van het bedrijf is de korte lijnen waardoor er overzicht wordt bewaard en de flexibele inzet van alle medewerkers. Niet alleen de kwaliteit van het schoonmaken staat hoog in het vaandel, maar ook milieu en duurzaam schoonmaken zijn belangrijke kernwaarden die dan ook terugkomen binnen het bedrijf.

Milieubewust schoonmaakbedrijf Eindhoven

Van Iersel schoonmaakbedrijf Eindhoven gaat voor duurzaamheid en is bewust bezig met het milieu. Er wordt nadruk gelegd op milieuvriendelijk schoonmaken en dit wordt gewaardeerd door vrijwel alle klanten. Schoonmaakmiddelen die slecht zijn voor zowel milieu als gezondheid worden absoluut niet gebruikt. Schoonmaakbedrijf van Iersel gebruikt uitsluitend producten en middelen die het milieu ontlasten. Er wordt ook rekening gehouden met de gezondheid van zowel de klanten als het personeel. Dit staat op de eerste plaats. Er zal bij het gebruik van schoonmaakmiddelen ten alle tijden rekening gehouden worden met medewerkers en klanten die lijden aan astma of bepaalde allergieën.

Gerelateerd nieuws  De keuze die webshops steeds meer maken

Full-service schoonmaakbedrijf Eindhoven

Van Iersel schoonmaakbedrijf Eindhoven is een all-round schoonmaak bedrijf dat zich voornamelijk richt op het onderhoud en de schoonmaak van bedrijfspanden en kantoorpanden. Hierbij richt het bedrijf zich op exterieur en interieur. Daarnaast heeft dit full-service schoonmaakbedrijf Eindhoven zich gespecialiseerd in een groot aantal reinigingen zoals dakreiniging, tapijtreiniging, hogedrukreiniging, computerreiniging, keukendiepreiniging, etc.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven staat voor u klaar

Zoals gezegd worden er allerlei verschillende diensten geleverd door het full-service schoonmaakbedrijf Eindhoven. Er werken uitsluitend betrouwbare, ervaren en professionele medewerkers bij het schoonmaakbedrijf. Er wordt van elke werknemer een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) geëist om de betrouwbaarheid te waarborgen. Daarnaast wordt er van elke medewerker verlangd vloeiend Nederlands te kunnen spreken, dit is bevorderlijk voor zowel de interne als externe communicatie. Zo kan schoonmaakbedrijf van Iersel betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen aan de klanten.  

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Word ook een ster in netwerken

|
Economie

Word ook een ster in netwerken

|
Economie

Hoe kan je geld besparen tijdens inflatie?

|
Algemeen, Economie

De toekomst van de CFO: trends

|
Economie
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!