Wanneer je bezig bent met crytocurrency heb je er misschien wel eens over nagedacht om een mining hardware aan te schaffen. Het kan immers erg winstgevend zijn als je hier goed gebruik van maakt. Helaas wordt het je bijna onmogelijk gemaakt om zelf een miner te worden. Gelukkig is het nog wel mogelijk met de juiste apparatuur. We helpen je met een lijstje van de beste bitcoin mining hardware van dit moment. Zo kan je hopelijk toch zelf aan de slag!

Goldshell KD BOX Kadena Miner

De Goldshell KD BOX Kadena Miner is een miner die Kadena coins minet. Dit is een van de snelst groeiende cryptocurrency op dit moment. Gebruikers voorspellen en hebben een hoge kans op winst wanneer ze gebruik maken van deze miner. Dit zou moeten betekenen dat je je investering in deze miner al binnen een jaar eruit hebt. Hierdoor is deze hardware erg geliefd onder de ervaren miners. De KD5 was al ontzettend snel uitverkocht. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Goldshell KD BOX Kadena Miner de nodige updates heeft ondergaan en inmiddels ook snel uitverkocht raakt.

CGMiner

De CGMiner is erg populair onder de meer ervaren minders. De software is een van de oudste bitcon miners en heeft hierdoor de kans gehad om goed te ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de software op bijna elke computer, met elk systeem, te gebruiken is. Daarentegen is deze miner minder makkelijk te volgen op grafisch gebied, waardoor de software lastiger te gebruiken is voor beginners. 

DragonMint T1

Deze miner maakt gebruikt van een algoritme dat ervoor zorgt dat verschillende crytocurrencies gemined kunnen worden. Dit komt doordat deze cryptocurrencies gebruik maken van hetzelfde algoritme. Het voordeel aan deze miner is dat er een ingebouwd koelsysteem inzit, waardoor hij langer, en daardoor dus ook harder, aan het werk kan.

Bitmain Antminer S7

De Bitmain Antminer S7 is, in vergelijking met andere miners, een goedkope miner. Helaas betekent dit ook dat de kans op succes en winst hierdoor een stuk minder hoog ligt dan bij de Goldshell KD BOX Kadena Miner. Daarnaast is de miner erg gevoelig voor de omstandigheden van de kamer. Er is een bepaalde temperatuur nodig om de minder optimaal te laten werken. Echter, wanneer dit het geval is doet deze miner het voor zijn prijs behoorlijk goed.

Goldshell KD BOX Kadena Miner