Vampire Vape, de beste en lekkerste e-liquids

31/03/2021
|
43
vampire vape

Veel rokers zullen het beamen dat het kopen van een pakje sigaretten of shag veel kost. Een paar keer per week wordt er een nieuw pakje gehaald. Per jaar zijn de uitgaven hieraan dan ook hoog te noemen. Een veel beter en uiteindelijk goedkoper alternatief zijn e-sigaretten.

E-sigaretten zijn elektronisch oplaadbare sigaretten vervangers die gevuld dienen te worden met zogenaamde e-liquids capsules. Hierin zit wat normaal al in een sigaret zit, namelijk nicotine. Echter zal een e-liquid veel langer meegaan dan een pakje sigaretten. Er zijn vele soorten e-liquids verkrijgbaar voor de e-sigaretten. Deze komen in ontelbaar veel smaken en sterktes. Vampire vape is een van de merken die deze e-liquids capsules maakt. Een paar bekende smaken zijn aardbei, kiwi en drop.

E-sigaretten overal te gebruiken

In tegenstelling tot normale sigaretten en shag, kun je een e-sigaret zowel binnen als buiten roken. De rook is namelijk bijna geurloos. Je zult alleen licht de smaak van de e-liquid ruiken. Dus heb je er een aardbeien smaak inzitten, dan zal het licht naar aardbei aroma ruiken. Dit is fijner voor mensen in je omgeving, daar niet alles in kleding en meubilair gaat trekken. De rook van een e-sigaret is wel veel dikker en omvangrijker dan normale peuken. De dikke rook kan dan wel enige last veroorzaken en het zicht verminderen in een ruimte.

Gerelateerd nieuws  Koffieweetjes

Nicotine levels van Vampire Vape

Net zoals de meeste merken, kun je bij Vampire Vape e-liquids ook kiezen uit verschillende nicotine levels. Dit is afhankelijk van hoeveel je normaal rookte en of je wilt afbouwen met het nicotine gehalte. De hoogste variant is 12 mg nicotine. Dit is bedoeld voor mensen die rond de 10 à 15 sigaretten per dag roken. Dan is er nog de lage variant van 6 tot 8 mg nicotine, voor mensen die 5 à 10 per dag roken. Als een na laatste optie is er de zeer lage versie van 3 mg nicotine. Bedoeld voor personen die maximaal 5 per dag roken.

Als laatste is er de Non-versie. Deze bedraagt helemaal geen nicotine en is dus ideaal voor mensen die willen stoppen met roken. Het is dan een mooi middel om af te bouwen, maar wel nog het gevoel te hebben van het roken. Vampire vape heeft voor iedereen een lekkere smaak beschikbaar.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

|
Gezondheid, Sport

Huidtherapie geeft je een boost!

|
Gezondheid, Lifestyle

Gewichtsverlies

|
Gezondheid, Sport

Wat is MMA?

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!