Tips voor fotoboek maken 

09/01/2023
|
43

Er zijn verschillende manieren voor het maken van een fotoboek. Wil je weten welke opties er allemaal zijn om een fotoboek te maken? Lees dan hier onze 3 tips met opties. Op deze manier kun je ontdekken welke manier nu echt het beste bij jou past. 

Tip1 Met je mobiel aan de slag 

Als je een smartphone hebt, zijn er legio mogelijkheden voor het bewerken van een foto én een fotoboek maken kan. Er zijn verschillende apps waarmee je een mooi fotoboek kunt maken. Zo heb je bijvoorbeeld de apps Google Photo's, RESNAP en PIXUM.  

Met Google Photo's kun je makkelijk plaatjes verplaatsen, een titel geven én een fotoboek afdrukken. Je kunt zelfs een omslagontwerp kiezen. Gewoon vanaf je mobiel. Het werkt trouwens ook op de tablet of de laptop, als je dat fijner vindt. Er zijn wel kosten aan verbonden: circa 10 euro per fotoboek. 

Met RESNAP kun je ook een fotoboek maken. Dit fotoboekprogramma helpt je het makkelijk te maken. Voor wie snel een fotoboek wil samenstellen is dit ideaal. Zo selecteert dit programma bijvoorbeeld automatisch de mooiste foto's voor je en zet ze direct in het fotoboek.  

Gerelateerd nieuws  Tips bij het starten van een online bedrijf

Tip2 Zo kan het ook 

Ben je niet zo van het gebruik met een mobiel of met extra fotobewerkingsprogramma's? Dan is het ook heel makkelijk om bij bijvoorbeeld Albelli of de Hema foto's in te voeren vanaf je pc in het door hen gefaciliteerde fotoboekprogramma.  

Tip3 Old School 

Wil je graag nog ouderwets foto's plakken in een fotoalbum? Dan kun je de foto's die je hebt gewoon thuis printen als je een printer hebt die foto's afdrukt. Je kunt ook de foto's meenemen op een stick of geheugenkaartje of misschien werk je nog met een filmrolletje. Het leuke hiervan is dat het voor je eigen beleving een veel bewuster proces is. Je voelt de foto's door je handen glijden en kiest de juiste plek in het album. Het is niet voor niets dat er een tendens is dat sommige jongeren bepaalde dingen weer op de oude manier willen doen. Dit zie je bijvoorbeeld terug bij de verkoop van de fysieke papieren krant onder jongeren.

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!