Scheerzeep voor je baard

14/06/2022
|
33
scheerzeep

Wanneer je je baard weer moet scheren dan is dat een hele klus. Je wil natuurlijk dat het goed gebeurt, want als je een keer mis scheert dan ziet je baard er niet meer goed uit. Het is dan ook geen goed idee om zonder scheerzeep te scheren. Scheerzeep is er niet voor niets. Alle elementen zijn belangrijk als het gaat om een goede scheerbeurt voor je baart. Gebruik dus altijd een goed scheermes en scheerzeep. Je kan overigens ook kiezen voor scheercrème. Let op want bij scheerzeep moet je water doen in tegenstelling tot scheercrème en bovendien moet je scheerzeep aanbrengen met een scheerkwast.

Huidtype

Bij scheerzeep kopen is het belangrijk dat je let op je huidtype. Als je snel huidirritaties hebt dan heb je een mildere scheerzeep nodig. Het wordt dan ook steeds meer aanbevolen om een scheerzeep met natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Dit soort zeep is op een ambachtelijke manier gemaakt en vaak veel zachter voor de huid, omdat er minder rotzooi is toegevoegd. De ambachtelijke zeep is steeds meer upcoming en zie je ook steeds meer bij barbers.

Gerelateerd nieuws  Hoe breng jij jouw kerst door?

Geur

Naast het huidtype kun je ook letten op de geur. De zeep moet natuurlijk wel fris ruiken, naast dat deze ook moet schuimen en je huid moet beschermen. Ruikt de zeep niet zo fris? Dan is deze vaak ook van wat mindere kwaliteit. Kies dan liever voor een andere zeep.

Verzorgen

Ook heb je bij de zepen verschillen in wat deze doet. Sommige zepen zijn er puur en alleen voor het scheren, maar je wil natuurlijk wel dat je huid ook verzorgd wordt. Tegenwoordig zijn er gelukkig steeds meer scheerzepen op de markt die ook je huid verzorgen. Is dit niet het geval kies dan of voor een andere zeep of kies voor een verzorgende crème voor daarna. Zo kan je baard na het scheren weer helemaal shinen.

Laten doen

Heb je helemaal geen zin om je baard zelf bij te houden? Dan kun je ook naar de barber gaan. Hij of zij is hierin gespecialiseerd en heeft alleen de allerbeste producten voor jouw baard. Bijhouden is vaak helemaal niet zo duur bij een barber.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

|
Gezondheid

Zijn veneers de oplossing voor een witte glimlach?

|
Gezondheid

5 Tips om mobiel te blijven

|
Gezondheid

Wat als je niet meer gelukkig bent in de relatie?

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!