Relaxte kleding kopen

03/07/2022
|
41
xplct hoodie

Je kent het wel: lekker even chillen. Wanneer je gaat chillen heb je het liefst lekker losse kleding aan en heb je even niks aan je hoofd. Je bedenkt je dat je wil gaan chillen totdat je in de kast gaat kijken. Niks om aan te doen, in ieder geval niks was losjes zit kom je tot de conclusie. Het is tijd om nieuwe kleding te kopen, relaxte kleding om te chillen. Een lekkere joggingsbroek is dan fijn, maar ook een loszittende hoodie. Een hoodie kun je trouwens altijd dragen als deze chill is. In de zomer neem je je hoodie overal mee naartoe om lekker te kunnen aantrekken als het koud wordt. Hoef je tenminste die stomme jas niet mee te sjouwen.

Hoodie

Hoodies en joggingsbroeken zijn er tegenwoordig veel te krijgen overal in het land. Niet gek, want zeker onder jongeren is deze kleding populair. Zodra ze ook maar even vrij zijn zie je ze vaak hierin lopen. Bij hoodies kun je kiezen of je er een met of zonder capuchon koopt. Met capuchon heeft vaak de voorkeur, omdat je dan de capuchon ook nog op kunt zetten als je het koud krijgt. Bij joggingsbroeken kun je kiezen of je een lange broek wilt of juist een korte. Deze zijn er ook in allerlei verschillende vormen.

Gerelateerd nieuws  Sporten in de lockdown? Zo doe je dat!
xplct hoodie

Xplct

Voor een nieuwe hoodie kun je eens gaan shoppen online bij xplct. Zij hebben onder andere een xplct hoodie en ook andere relaxte kleding. Dit merk is een hip merk, opgericht door twee vrienden in 2014. In korte tijd is de collectie snel uitgebreid en bovendien populair geworden. De kleding is voor alle gelegenheden, dus je kunt de kleding ook lekker casual dragen. Een xplct hoodie kan dus niet alleen om te chillen, maar ook voor zo. Dat is mooi meegenomen.

Socials

Wil je liever eerst eens kijken wat het merk allemaal heeft, zonder naar de website te gaan. Dan kun je eens kijken op de socials. Het merk heeft samenwerkingen met populaire influencers. Vaak zijn dit rappers. Denk aan Bilal Wahib en Najib Amhali. Ook post het merk zelf foto’s van nieuwe collectie. Zo ben je altijd op de hoogte wat je kunt kopen.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Storytelling in reclame en interieur: tips

|
Algemeen

AI in Marketing

|
Algemeen

Documentatie beheer voor bedrijven in asbest

|
Algemeen

5 Tips voor SEA optimalisaties

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!