Maak thuis een knalfeest van Koningsdag!

23/11/2021
|
48
houten-vlaggenmast

Wil je onafhankelijk van wat er in jouw omgeving nu wel of niet wordt georganiseerd een leuke Koningsdag? Dan staat je natuurlijk niets in de weg om er thuis een knalfeest van te maken. Wil je dat ook nog eens helemaal in stijl doen. Check dan dit artikel met leuke ideeën voor een toffe dag! 

Houten vlaggenmast 

Er staat je niets in de weg om ten eerste kenbaar te maken dat jij dit feest een plekje geeft in huis. Wil je dus goed uitpakken? Koop dan een vlag en een houten vlaggenmast. Want, tja die vlag moet natuurlijk wel een beetje opvallen toch? 

Met zo'n houten vlaggenmast heb je ook nog eens een mooie entree voor jouw huis. Wil je meer doen dan een vlag en houten vlaggenmast kopen? Lees dan verder. 

Eten als een koning 

Op een koninklijke dag ga je natuurlijk ook vorstelijk eten. Haal dus op tijd die oranje tompoezen bij de bakker, want die gaan tegen die tijd als zoete broodjes over de toonbank. Wat heb je nog meer qua eten nodig? Dat hangt natuurlijk van jou en jouw gasten af.  

Wil je eten wat onze koning lekker vindt? Dan zet de BBQ maar aan. Koning Willem-Alexander schijnt een fervent liefhebber te zijn van BBQ-en. Verder heeft hij net als Máxima een zwak voor ijs. Ze zeggen dat Willem-Alexander graag hazelnootijs eet.  

Gerelateerd nieuws  Gezond eten, hoe doe je dat?
vlaggenmast-hout

Goed drinken 

Op een echt Oranjefeest kan oranjebitter natuurlijk niet ontbreken. Deze oranjelikeur is na 1620 ontwikkeld voor prins Frederik Hendrik. Het was een drankje dat ter ere was van de diverse gewonnen veldslagen van hem. Het bleef een vrij onbekend drankje, tot koning Willem I het opnieuw in de markt zette. Dat was in 1814. Bijzonder dat we anno 2021 nog steeds dit wonderlijke drankje, in het bijzonder op Koningsdag uit de kast halen. 

Verder is het slim om voor alles voortijd een checklist te maken, zodat je niet iets vergeet.

Aankleding en muziek 

Het feest kan bijna beginnen. Doe maar jouw oranje boa om, hang de oranjeslingers op en maak een play list met leuke toepasselijke muziek, voor dit geweldig leuke feest. Hier gaan de buren nog jaren over praten. Tip: nodig ze uit, dan krijg je ook minder snel klachten over eventueel geluidsoverlast. 

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Storytelling in reclame en interieur: tips

|
Algemeen

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

|
Gezondheid

Zijn veneers de oplossing voor een witte glimlach?

|
Gezondheid

AI in Marketing

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!