Koel in de zomer af

07/10/2020
|
40

Zomer is de warmste periode van het jaar. De periode zomer vindt plaats vanaf 21 juni en loopt meestal door tot ongeveer 23 september. Het is in deze periode veel warmer dan normaal en veel mensen brengen meer tijd buiten door. Deze warmte kan in sommige gevallen niet fijn zijn. Tijdens het werken zal je vooral minder blij zijn met deze warmte dan wanneer je de hele dag vrij hebt. Er zijn gelukkig een aantal handige oplossingen beschikbaar voor het afkoelen in deze periode.

Schaf een solar buitendouche aan

Mensen houden van douchen. Vooral doordat je je weer schoon voelt nadat je net een douche hebt genomen. Buiten dat maakt een douch je wakker en is het meteen een frisse start van je dag. Tijdens de zomer kun je dit als minder prettig ervaren, dat heeft vooral te maken met de warmte die de hele dag in en rondom je huis blijft hangen. Je begint dan weer snel te zweten na het nemen van een douche en dat is natuurlijk niet fijn. Je kunt hier iets aan doen en dat heeft alles te maken met buiten douchen. Met een zogenaamde solar douche kun je namelijk je douche naar buiten halen en lekker douchen terwijl je geniet van het goede weer. Ideaal om te gebruiken voor na het zwemmen, maar ook als alternatief voor binnen douche. De solar douche werkt niet op gas en laat het waterreservoir opwarmen door gebruik te maken van warmte afkomstig van de zon. Hiermee wordt het reservoir opgewarmd en kun je gebruik maken van warm water tijdens het douchen.

Gerelateerd nieuws  Alleen autorijden: zo houd je het leuk

Schaf een zwembad aan!

Vooral in de zomer zijn zwembaden enorm populair. Ze worden regelmatig bezocht en dat heeft vooral te maken met de verkoeling die een zwembad biedt. Heb je geen zin om altijd zoveel te reizen naar een zwembad? Haal dan het zwembad naar jou toe!. Je kunt dit doen door een opblaaszwembad aan te schaffen of je kunt ervoor kiezen om een zwembad te laten inbouwen. Beide manieren zijn een goede manier voor afkoeling. Buiten afkoeling zorgt een zwembad ook voor ontspanning en rust , wat een impact kan hebben op je slaap en algemene stress niveau.

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Wat doet een marketingbureau?

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!