Wat is TikTok en wat kun je ermee?

15/04/2021
|
33
tiktok views

TikTok, u heeft er vast wel iets over gelezen of voorbij zien komen. TikTok is een social media platform waarop gebruikers video’s kunnen maken. Sinds een paar jaar is TikTok helemaal booming. Maar wat kun je nou precies met de app doen? Is de app wel veilig genoeg om te gebruiken? Hoe is de app zo snel gegroeid tot het platform dat het nu is? Wij leggen het je graag uit.

Wat kun je doen met TikTok?

“Short videos for you” staat er in de beschrijving van de app. Op TikTok kunt u als gebruiker verschillende dingen doen. U kunt andere gebruikers volgen. Daarnaast kunt u video’s plaatsen en hier reacties, likes en views op krijgen. Als gebruiker kunt u ook video’s van andere gebruikers liken of een reactie achterlaten. Reacties kunnen ook geliket worden. Dat is nog niet alles wat u kunt met TikTok. Als gebruiker kunt u ook filmpjes maken op TikTok. Deze filmpjes hebben meestal een dur van 3 tot 30 secondes. Er kunnen ook loops gemaakt worden, deze filmpjes kunnen maximaal 60 secondes lang zijn. Deze filmpjes kunnen bewerkt worden met verschillende filters, effecten, stickers, teksten of glitters. Wanneer de TikTok klaar is kan deze opgeslagen worden. De keuze is aan de gebruiker om de TikTok te delen of niet. Een TikTok kan geplaatst worden op een privé account of op een openbaar account. Met een privé account kunnen alleen de volgers de filmpjes die gedeeld worden bekijken. Wanneer u een TikTok plaatst is het gebruikelijk om hashtags te gebruiken. Op deze manier worden TikToks nog meer gezien. Als u mee doet aan challenges zult u zien dat uw TikTok views ook zullen stijgen. Als je TikTok op de For You page komt krijgt u gegarandeerd meer TikTok views dan een TikTok die niet op die pagina terecht komt.

Gerelateerd nieuws  Wat kan je doen tegen snurken

Hoe is TikTok ontstaan?

De meeste social media kanalen komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Dit is echter iet het geval bij TikTok. TikTok komt namelijk uit China. Het Chinese bedrijf achter TikTok besloot in 2017 hun app buiten de Chinese markt uit te brengen onder de naam TikTok. In datzelfde jaar kochten ze de app Musical.ly voor een slordige miljard dollar. Musical.ly en TikTok leken zoveel op elkaar, dat ze een jaar later de apps fuseerden. Die samenvoeging van Musical.ly en TikTok creëerde een gigantisch platform met miljoenen video’s.

tiktok views

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!