Kerst guirlandes: wat zijn het en waarom mogen ze niet ontbreken?

20/09/2021
|
33
guirlande

Wat zijn guirlandes?

Deze kerst decoractie is populair en is niet te ontbreken in de versiering. De guirlande is een kerstslinger met kerstballen of een kerstslinger met lampjes. Soms is de guirlande ook met kerstballen en lampjes te verkrijgen. Deze kerstslinger is te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten decoratie. Deze kerstverlichting wordt met name gebruikt om openhaarden, trappen, tuinhekken/schuttingen en gevels van huizen en bedrijfspanden te versieren.

Waar komt de guirlande vandaan?

De guirlande komt oorspronkelijk uit de tijd na de middeleeuwen. Het is ontstaan in de cultuur van de renaissance, waar ze het vooral maakten uit gesneden hout of bewerkt steen. In deze tijd gebruikte ze het vooral om boveneinde van zuilen, ramen, en pilaren te versieren.

In het heden zien we de guirlande vaak gebruikt worden als kerstversiering in de vorm van een kerstslinger met lampjes. ze worden gemaakt van dennen- of coniferentakken. Als decoratie worden er kerstlampjes en/of kerstballen in gehangen. Soms worden er ook letters in gehangen om een mooie kerstwens te mogen doen.

Gerelateerd nieuws  Koel in de zomer af

Waarom mogen ze niet ontbreken?

De kerstslinger met lampjes mag niet ontbreken in de kerstversiering van je huis of bedrijfspand. De guirlande geeft een mooie extra touch aan je decoratie. Door de randen van de openhaard, trap, schutting, tuinhek of gevel van je huis of bedrijfspand om te trekken met de guirlande, geeft dit een waanzinnig en warm effect.

Waar moet je op letten als je een guirlande koopt?

Een guirlande is er in verschillende vormen en maten. Je hebt alleen de kerstslinger als basis. Die kan van dennen- of coniferentakken zijn. Ook heb je verschil in kerstslingers met echte en neppe takken. Het verschil tussen echte en neppe is vaak goed te onderscheiden, maar sommige zijn bijna niet te onderscheiden van de echte. De kerstslingers bestaan ook nog uit verschillende decoratie; met kerstlampjes en/of met kerstballen. Ze zijn geschikt voor zowel buiten als binnen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende maten en zijn eenvoudig verlengbaar. Deze kerstguirlande zijn verkrijgbaar bij de nummer 1 webshop in kerst versiering van de Benelux www.kerstversiering.nl.

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!