Het is belangrijk om een nauwkeurige urenregistratie te hebben

09/03/2021
|
39
tijdsregistratie

Ben je zzp'er en verantwoordelijk voor je eigen uren? Dan is het bijhouden van deze uren een noodzaak. Beschikken over een nauwkeurige en goede urenregistratie is dan zeker ook geen overbodige luxe. Het zal je niet alleen helpen om aangifte doen gemakkelijker te maken , maar zal er ook voor zorgen dat je minder tijd kwijt bent aan urenregistratie in het algemeen. In deze blog gaan we 2 manieren van uren registreren aan je uitleggen en geven we aan wat de voordelen ervan zijn.

Excel is je beste vriend

Schrijf uren niet op papieren maar maak gebruik van een Excel bestand waar je gewerkte uren bijhoudt. Misschien ben je even bezig met het opmaken van dit bestand, maar op lange termijn zal dit je veel voordelen opleveren. Nieuwe uren toevoegen wordt veel makkelijker en met enkele veranderingen in het document staan ze er overzichtelijk in. Aangifte van je gewerkte uren wordt dan ook veel makkelijker omdat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt en niet gebruik hoeft te maken van meerdere bestanden.

Gerelateerd nieuws  De voordelen van een goed social media profiel voor bedrijven

Een urenregistratie app en de voordelen ervan

Bijna alles wordt tegenwoordig via mobiel gedaan. We werken op mobiel, brengen wijzigingen in documenten aan en maken zelfs e-mails op onze mobiel. Waarom zal je dan niet je urenregistratie via je mobiel doen? Verschillende bedrijven dachten hier hetzelfde over en zijn daarom begonnen met het uitbrengen van verschillende tijdregistratie apps. Deze apps maken het makkelijker om je uren bij te houden en te plaatsen in een handig overzicht. Uren die je nodig hebt kun je dan gemakkelijk downloaden en gebruik van maken. Je boekhouding zal uiteindelijk beter worden en alles zal veel preciezer gaan.

Verbetering aanbrengen in je urenregistratie

Urenregistratie is niet het leukste wat je kunt doen. In veel gevallen zal je veel kwijt hieraan kwijt zijn en dus niet meteen ermee klaar zijn. Hopelijk kun je met behulp van de tips je urenregistratie iets makkelijker maken.

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!