4 manieren om je te beschermen tegen de zon

31/01/2023
|
65

Bijna niets is fijner dan de zon op je huid voelen tijdens een warme zomerdag. Toch kan overmatige blootstelling aan zonlicht slecht zijn voor je huid. Met de volgende tips ben je de zon te slim af.

Smeer je in met zonnebrandcrème

Uiteraard beginnen we met de belangrijkste tip: smeren, smeren, smeren. Wil je goed beschermd zijn, dan moet je je meerdere keren op een dag insmeren met een crème met een hoge factor. Wij adviseren je om een crème te nemen met minimaal factor 30. Wat doet een zonnebrandcrème precies? Deze bevat ingrediënten die UV straling blokkeert.

Shop een leuke hoed of pet

Hoewel het belangrijk is om ook je gezicht in te smeren, zijn er nog meerdere manieren om te voorkomen dat je er uitziet als een kreeft. Draag bijvoorbeeld een hoed of een pet. Net als bij een zonnebril houden ze het felle licht uit je ogen waardoor je alles nog haarscherp kunt zien. Wij zeggen: shoppen maar!

Vermijd de zon

Wij raden je ook aan om op tropische dagen ’s middags uit de zon te blijven. Tussen 12.00 uur en 16.00 is het zonlicht het felst en verbrand je het snelst. Tijdens deze uren kun je dus het best even binnen blijven, in je veranda gaan zitten of even schuilen onder een parasol.

Gerelateerd nieuws  Een dagje weg in Noord-Limburg

Draag beschermende kleding

Misschien loop je het liefst de hele dag in je bikini of zwembroek rond tijdens een warme dag, maar dit raden we je eigenlijk af. Wanneer je veel blootgesteld wordt aan het zonlicht bijvoorbeeld tijdens een dagje uit of een dag aan het zwembad, raden we je altijd aam om een extra shirtje en broekje aan te trekken. Zo zijn bijvoorbeeld je schouders en benen beter beschermd tegen de zon. Kies in dat geval ook voor luchtige kleding.

Volg je deze tips, dan ben je sowieso goed beschermd tegen zonlicht. Stop tijdens een tropische dag net als popper jungle juice black label dus altijd een flesje zonnebrandcrème in je tas en zoek zo nu en dan even de schaduw op!

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Storytelling in reclame en interieur: tips

|
Algemeen

AI in Marketing

|
Algemeen

Documentatie beheer voor bedrijven in asbest

|
Algemeen

5 Tips voor SEA optimalisaties

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!