Een nieuwe start

09/01/2022
|
52
wat is een derdengeldenrekening

Het is alweer 2022. Dit wordt jouw jaar. Een jaar waar je elke kans pakt en je aan jezelf gaat werken voor een betere ik. Dit klinkt toch allemaal akelig herkenbaar, want dit was ook jouw doel voor 2021. Helaas door verschillende redenen is het niet gelukt, maar nu is alles anders. Je wilt jezelf mentaal en fysiek ontwikkelen, maar ook wil je financiële vrijheid en een gezond bestaan leiden. Het kan lastig zijn om dit allemaal bij te houden, maar niet getreurd. Hieronder vind je wat punten waar je op zou kunnen letten.

Gezonder leven

Gebalanceerd eten en drinken is zeer belangrijk. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en krijgt je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft. Eens in de zoveel tijd mag je natuurlijk wat ongezonder eten, maar het is de kunst om te weten wanneer dit mag en wanneer je beter een stuk fruit kan pakken. Ook is het belangrijk om te beseffen dat je niet altijd iets hoeft toe te voegen aan een gerecht of een drankje. Gooi niet extra suiker is je thee of een berg strooikaas over je pasta. Zo voorkom je dat een in oorsprong gezond gerecht, een stuk ongezonder wordt. In het begin zal het onwennig zijn om bijvoorbeeld geen melk aan je koffie toe te voegen, maar je zal zien dat je dit binnen de kortste keren niet mist. Gezonder eten en drinken vermindert ook de kans op hart- en vaatziekten. Elke dag die aanbreekt, is ook een nieuwe kans om je dagelijkse bewegingsdoel te halen. Probeer bijvoorbeeld de fiets te nemen naar werk of probeer lopend de boodschappen te halen indien mogelijk.

Gerelateerd nieuws  Scheerzeep voor je baard

Financieel

Bijna niets voelt zo goed als om financiële vrijheid te hebben. Je werkt hard voor je geld en hierdoor heb je misschien wel aspiraties om een eigen ondernemer te worden? Als je een eigen ondernemer wilt worden dan is het handig dat je je verdiept in derdengelden. Wat is een derdengeldenrekening eigenlijk? Mocht je het willen uitbesteden, dan is er altijd de derdengeldenrekening notaris. Ook is het verstandig om inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van jouw klanten en leveranciers. Kredietwaardigheid checken is belangrijk zodat je niet onnodige risico’s loopt. Vertrouwen staat voorop en dit geldt zeker als over je eigen geld gaat! Het is ook voor niet ondernemers belangrijk om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden rondom de financiën. Hierdoor weet je wat je mogelijkheden zijn en wat je te besteden hebt. 

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

|
Gezondheid, Sport

Huidtherapie geeft je een boost!

|
Gezondheid, Lifestyle

Gewichtsverlies

|
Gezondheid, Sport

Wat is MMA?

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!