Een nieuw huis aankleden

12/07/2022
|
53
filzgleiter selbstklebend stark

De aankleding van een nieuw huis is iets wat je niet zo één twee kunt doen. Het aankleden van het hele huis doe je maar één keer dus je kunt het maar beter goed doen. Er zijn niet veel mensen die het hele huis elkaar opnieuw aankleden. Het kan best zijn dat één of enkele kamers opnieuw worden aangekleed, maar het hele huis is toch wat veel. Een huis aankleden is ook geen goedkoop grapje. In deze blog komen de stappen aanbod die je het beste kunt doorlopen als je het huis wilt gaan aankleden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

De voorbereiding is misschien wel het meest belangrijke onderdeel van het aankleden van je huis. Tijdens de voorbereiding ga je kijken naar jouw eigen smaak en de kleuren, patronen en vormen die daarbij passen. Kies niet voor één kleur maar combineer meerdere kleuren met elkaar. Een enkele kleur is ook zo weinig en saai. Vervolgens maak je van dit alles samen een moodboard. Kijk daarna naar de verschillende ruimtes in het huis. Waar moet elke ruimte voor gebruikt gaan worden. Als je het echt goed wilt voorbereiden maak je een plattegrond en deel je alles stap voor stap in. Maak hierbij gebruik van de websites van de verschillende woonwinkels en bezoek deze ook fysiek. Zo krijg je een goed beeld van de afmetingen en de kleuren. Kijk ook goed naar welke vloer je kiest. Lees hier meer over voordelen van betondesign.

Gerelateerd nieuws  Een nieuwe bank kiezen? Wij helpen je

Aankleden

De volgende stap is het daadwerkelijke aankleden. Begin met de meubels van groot naar klein. Zo voorkom je dat je sommige meubels niet meer op de beoogde plaats kunt krijgen. Ga ook spelen met de verschillende meubels. Het kan best zijn dat een meubel toch beter op een andere plek kan staan. Nadat alle meubels staan kun je gaan beginnen met het toevoegen van de woonaccessoires en de details. Zorg ervoor dat het niet te druk wordt. Anders is al dat werk voor niets geweest. Vergeet niet om filzgleiter selbstklebend stark mee te nemen. Zo voorkom je dat de vloeren beschadigen tijdens het aankleden van de woning. De filzgleiter selbstklebend stark is extra geschikt voor het inrichten van nieuwe woningen omdat vilt goed schuift. Maak ook de afweging of iets functioneel is. Ja, het is leuk om heel veel op te hangen en toe te voegen maar als het uiteindelijk in de wegstaat dan ben je ook niet goed bezig. Koop ook niet meteen alles. Het is altijd leuk om op een later tijdstip, wanneer je de woning iets meer bent gewend, de rest pas in te richten.

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor nieuwe huiseigenaren

|
Wonen

Het kiezen van de perfecte buurt om in te wonen

|
Wonen

Waarom je een elektricien moet inschakelen

|
Wonen

Is een karpet of tapijt nog wel van deze tijd?

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!