Een fluweelzacht interieur

12/05/2021
|
48
Hoezen voor stoelen

Tegenwoordig is het zachte stofje bijna niet meer weg te denken. Overal waar je kijkt zie je fluwelen eetkamerstoelen, fluwelen banken en ga zo maar door. Maar waarom is dat eigenlijk? In deze blog lees je meer over waarom ook jij fluweel moet verwelkomen in je interieur.

De aantrekkingskrachten van fluweel

Het stofje fluweel brengt een koninklijke feel met zich mee. Omdat het doorgaans een dure stof is, krijgt interieur met een fluwelen touche ook direct een luxe uitstraling. Wil je je huis omtoveren tot een chique paleis dan is fluweel zeker de stof waar je voor moet gaan. Als je nog niet verkocht bent hebben we nog een reden om helemaal verliefd te worden op fluweel. Het is namelijk een super zacht stofje dat óók nog eens tegen een stootje kan!

Fluweel past in elk interieur

Vind je het wel wat om het stofje te verwelkomen in je interieur, maar ben je bang dat het niet past bij de rest? Die twijfels kun je de deur wijzen want fluweel past in echt elk interieur. Heb je een hele koele industriële inrichting? Dan zorgt fluweel juist voor een zachte en warme uitstaling. Bij een plattelandse inrichting geeft het die laatste finishing touche. Lang verhaal kort, fluweel past overal bij!

Gerelateerd nieuws  Het kiezen van de perfecte buurt om in te wonen

Fluwelen hoezen voor stoelen

Je las het net al, fluweel is zeker geen goedkoop stofje. Dat kan ervoor zorgen dat je ervoor kiest deze trend toch maar over te slaan. Heel jammer, wat er zijn zeker goedkope opties die hetzelfde resultaat geven. Zo krijg je namelijk hoezen voor stoelen in allerlei verschillende materialen, ook fluweel. Hoezen voor stoelen zijn een veel kleinere aankoop dan direct een splinternieuwe stoelen set. Je zou dus eigenlijk kunnen stellen juist goedkoper uit te zijn, want je hoeft geen nieuwe meubels te kopen!

Niet alleen mooi, maar ook nog eens heel handig

Naast dat fluweel er prachtig uitziet, is het ook nog eens super handig. De reden hiervan is dat het een zachte, maar stroeve stof is. Door kledinghangers met fluweel te gebruiken kunnen kledingstukken van satijn niet meer van de hanger afvallen. Super handig!

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor nieuwe huiseigenaren

|
Wonen

Het kiezen van de perfecte buurt om in te wonen

|
Wonen

Waarom je een elektricien moet inschakelen

|
Wonen

Is een karpet of tapijt nog wel van deze tijd?

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!