Een dagje weg in Noord-Limburg

12/11/2020
|
57
auto huren Venray

Noord-Limburg staat bekend als het land van Peel, met veel prachtige bossen en is een aanrader voor de asperge liefhebber. Wanneer u bourgondisch wilt genieten bent u in Noord-Limburg op het juiste adres. Hier kunt u lekker tot rust komen tijdens het eten van heerlijke streekproducten en door het wandelen in ongerepte natuurparken.

Activiteiten om te doen

Maar ook voor kinderen is er genoeg te doen. Denk hierbij aan attractiepark Toverland, gelegen tussen Venray en Venlo. Dit attractiepark is deels overdekt en een van de jongste parken van Nederland. Met veel variatie in attracties is er voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten onder is er ook een binnenspeeltuin en verschillende kinderboerderijen. Bij binnenspeeltuin BoegaFun in Venray kunnen kinderen tussen de 1 en 13 jaar vrijuit spelen, glijden, klimmen en klauteren. Het pand heeft een oppervlakte van 2000m² en beschikt over glijbanen, een rodelbaan, trampolines, ballenbakken, een voetbalkooi en nog veel meer. Voor de liefhebber van dieren is Kinderboerderij Hagerhof in Venlo een ideale plek om te bezoeken, ook om te smullen van lekkere pannenkoeken. Mocht je dit willen afwisselen met iets fysiekere activiteit, dan is er altijd nog het Klimpark Fun Forest in Venlo. In dit park beleef je veel van de natuur in de prachtige bossen. Door te klimmen en klauteren over obstakels leer je jouw eigen krachten kennen en je angsten te overkomen.

Gerelateerd nieuws  Tanden trekken bij een kat

Een ander leuk buitenpark om te bezichtigen is Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen een goede optie. Deze speeltuin bestaat al 80 jaar en is daarmee een van de oudste speeltuinen van Europa. Ze hebben zelfs de hoogste schommel en langste buisglijbaan van Europa. Naast dat het een traditionele speeltuin is, is er ook het Kleuterland, Piratenland, het Avonturenbos, een buitenzwembad en een midgetgolfbaan.

Ben je liever op zoek naar een avontuur op het water? Dan is een kanotocht een aanrader voor het hele gezin. Deze watertocht duurt ongeveer 2,5 uur en leidt je over het mooie kanaal van Deurne en de Oude Helenavaart. Vergeet niet om een badhanddoek mee te nemen!

Tot slot zijn er nog de grote Kasteeltuinen in Arcen. Gelegen in dit pittoreske dorp in de Maasduinen bevindt zich een van de mooiste bloemen- en plantenparken van Europa. Bezoek het historische 17e-eeuwse kasteel. Kinderen kunnen op speurtocht gaan en spelen op de midgetgolfbaan.

Om makkelijk en snel overal te komen is het handig om een auto ter beschikking te hebben. Auto huren Venray helpt u graag op weg om een fijn dagje uit te beleven.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen

7 Effectieve tips om te groeien als organisator van evenementen

|
Algemeen

Tips voor veilig reizen met de motor

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!