Dit zijn dé redenen waarom jij de nieuwste Xbox moet hebben

31/08/2022
|
52
Xbox controller

Iedereen kent het wel, de jarenlange strijd tussen de Xbox en Playstation fanaten. Elke vriendengroep kent die discussie wel. In dit artikel gaat het erover wat de kwaliteiten/ pluspunten zijn van de nieuwste Xbox, en waarom je hem daarom moet hebben.

De nieuwe generatie Xbox consoles bestaat uit de Xbox Series X en S. Deze nieuwe consoles zijn sinds eind juni gelanceerd en te bestellen.

Kleinste Xbox ooit

De nieuwste Xbox Series S, is de kleinste Xbox ooit gemaakt. De Xbox Series S is volledig digitaal omdat het geen schijflade heeft. De Xbox Series S ondersteunt gaming op 1440p resolutie. Verder heeft de Series S een maximale snelheid van 120 frames per seconde en een nvme ssd, simpel gezegd het geheugen waarop de games staan, van 512 gigabyte.

De krachtigste console

De Xbox Series X is van deze generatie de krachtigste console. Hij heeft de meeste videokaart rennen en de snelste processor. Ook heeft hij 12,15 teraflops rekenkracht, ter vergelijking, de Playstation 5 heeft 10,28 teraflops rekenkracht. De Xbox Series X heeft een 4K-resolutie met een maximum van 120 frames per seconde, gelijk aan de Playstation 5.

Exclusief voor Xbox

Om te beginnen is het al fijn om te weten dat de Xbox Series X backward compatible is, met andere woorden, de oude games van bijvoorbeeld de Xbox One kun je nu ook spelen op de Xbox Series X. Daarnaast heeft Xbox een groot aantal exclusieve games, zoals onder andere, Halo Infinite, Forza Horizon 5, Scorn en Twelve Minutes.  

Gerelateerd nieuws  Wat is MMA?

Xbox behoudt dezelfde controller

Xbox, heeft in tegenstelling tot zijn concurrent dezelfde controller gehouden. Dit betekent dat je ook kunt gamen met de controller die je gebruikt hebt voor de Xbox One. Wel zal je dan enkele kleine updates missen, zoals een verkleining, waardoor het ook voor mensen met kleine handen makkelijker is. De trigger knoppen hebben ook wat extra grip gekregen en de D-pad knopjes zijn soepeler gemaakt om in te drukken, er is bijna geen kracht voor nodig. Het opladen van de controller gaat zoals altijd nog steeds via USB C.

Nooit meer stoppen

Microsoft heeft een oplossing gevonden voor game-liefhebbers die bijvoorbeeld lang moeten reizen. Via de Xbox Game Pass kun je nu doorspelen op je Android telefoon of tablet. Hier heb je wel het Xbox Game Pass abonnement voor nodig en een ondersteunende controller, een stabiele internetverbinding is ook erg prettig om te hebben.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Zo geniet je meer van de natuur

|
Lifestyle

Tips voor veilig reizen met de motor

|
Algemeen, Lifestyle

Hoe overwin je je angst?

|
Lifestyle

Huidtherapie geeft je een boost!

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!