4 Vrijdag middag borrel ideeën voor op het werk in Limburg

15/09/2022
|
54
Collega's

Het is drie uur op vrijdag middag en je kijkt eigenlijk niet uit naar die borrel op je werk om vijf uur. Het is eigenlijk elke keer hetzelfde en ondertussen ben je er wel op uitgekeken. Dit probleem lossen wij voor je op! In deze blog zetten wij een aantal ideeën om jou vrijdag middag borrel op het werk weer leuk te maken.

Online workshops

Creatieve borrels zorgen voor een lach op het gezicht van je collega’s. Een leuke online-workshop die je zou kunnen doen is een online cocktail workshop! Met deze borrel leer je niet alleen nieuwe vaardigheden maar kan je ook nog een direct genieten van wat je gemaakt hebt. De thuiswerkers kunnen hier ook aan meedoen, doordat het online is.

Maak er een feest van

Als je iedereen direct in een feeststemming wilt krijgen is daar maar één manier voor, namelijk: een feest er van maken! Hang slingers op, zet de muziek zo hard als toegestaan is en ga met z’n alle los op de vrijdag middag. Het weekend moet ingeluid worden en jullie moeten losgaan. Wil je er echt een ervaring van maken? Je kan er voor kiezen om een DJ te huren in Limburg, hiermee garandeer je dat niemand jou vrijdag middag borrel meer overtreft!

Gerelateerd nieuws  Word ook een ster in netwerken

Spellen

Je zou er ook voor kunnen kiezen om een spellen dag er van te maken! Zo zou je van het kantoor een ware escape room kunnen maken waarbij de winnende afdeling een prijs kan winnen! Of haal iedereen samen in de kantine en maak een leuke quiz over de werknemers. Kijk wie zijn of haar collega’s het beste kent! Allerlaatst zou je ook de nostalgie naar boven kunnen halen en een console kunnen zetten in de kantine en een speltoernooi houden tussen collega’s.

Speurtocht in de stad

Wie zij dat een vrijdag middag morrel binnen de deuren van het kantoor gehouden moet worden? Als je tijd hebt om voor te bereiden als organisator dan kan dit idee zeer goed uitpakken. Zorg dat je een dag van tevoren bepaalde enveloppen in de buurt van het kantoor verstopt en laat verschillende teams zoeken naar hun eigen enveloppen, elke die een hint naar de volgende bevat. Het team wat het eerste zich weet te manoeuvreren naar het eindpunt heeft de activiteit gewonnen. Daar boven op hebben ze óók nog opschep rechten gewonnen naar de rest van de collega’s!

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

|
Lifestyle

De logistieke uitdagingen van e-commerce

|
Economie, Webshop

Tips om gezond de feestdagen door te komen

|
Gezondheid, Lifestyle

Verfrissende maaltijdideeën voor warme zomerdagen

|
Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!