Makkelijk geld sparen is makkelijker dan je denkt

19/07/2021
|
43
financieel advies Almere

Heb jij nog geld over aan het eind van de maand? Of eindig je altijd met maand over aan het eind van je geld? Dat laatste overkomt helaas nog veel te veel mensen. Toch geven we snel geld uit omdat we met iedereen gezellig mee willen doen. Terrasjes, feestjes, kleding van de laatste trends. Het is alleemaal duur zat, het is daarom wel zo handig om geld te besparen waar het kan. Kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je!

Weet je hoe duur eten is?

Eten is onbewust een van onze duurste maandelijkse uitgaven. Gelukkig zijn er meerdere manieren hoe je dit kunt voorkomen! Start met ervoor zorgen dat er altijd iets te eten in huis is. Niet omdat je altijd honger hebt, maar voor de dagen dat je geen zin hebt om te koken. Denk daarbij aan kant-en-klare diepvries pizza’s of maak een grote pan pastasaus of een maaltijdsoep en vries dat in. Zo hoef je niet meer peperdure pizza’s te laten bezorgen, dat geld kun je mooi in je zak steken! Haal je groenten en fruit dan ook meteen op de markt, daar zijn de prijzen aanzienlijk lager.

Gerelateerd nieuws  De stad Heerlen

Bespaar op vaste lasten

Maandelijkse vaste lasten stapelen zich makkelijk op zonder dat je het door hebt. Betaal jij bijvoorbeeld nog voor een onzinnig abonnement dat maandelijks opzegbaar was, maar nog altijd bent vergeten op te zeggen? Heeft je hele gezin dezelfde provider, dan heb je misschien wel recht op korting? Check ook meteen even of je dubbel verzekerd bent, zorgkosten die bijvoorbeeld onder je reisverzekering én zorgverzekering vallen.

Financieel advies Almere

Ben je van plan om een huis te kopen, of wil je zelfs emigreren naar het buitenland? Dan is het al helemaal verstandig om te besparen op de kleintjes. Wil je nu een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt? Vraag dan financieel advies in Almere. Kun je een starters hyptheek betalen? Of misschien wel een woonhuis hypotheek! Veel mensen vragen financieel advies in Almere aan, je bent dus zeker niet de enige.

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen

De logistieke uitdagingen van e-commerce

|
Economie, Webshop
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!