Bescherm je Airpods met airpod pro hoesjes

03/06/2021
|
47
airpod pro hoesjes

Ben je bang dat je jouw Airpods snel kwijt zal raken? Of wil je ze beschermen van eventuele schade voordat er iets gebeurt? Dan zijn airpod pro hoesjes de oplossing voor jou! Deze hoesjes zullen jouw Airpods op meerdere manieren kunnen beschermen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade of verlies!

Verlies je oortjes niet meer

Omdat airpod pro hoesjes en ook de Airpods zelf werken via Bluetooth, kunnen ze met jouw smartphones verbonden worden. Hierdoor kan je met een app op je telefoon een geluid afspelen van je Airpods. Zo kan je snel verloren oortjes vinden onder banken, in kastjes of op de grond. Als je echter te ver buiten het bereik bent van de oortjes, zal de Bluetooth connectie niet meer goed werken. Dan kan je geen directe verbinding meer maken vanaf jouw telefoon met de oortjes. Maak je echter geen zorgen, want ook in dit geval heb je de mogelijkheid om de laatst opgeslagen locatie van jouw oordopjes te achterhalen. Dit kan door middel van de Zoek Mijn app. Zo staat precies op een kaart aangegeven waar jouw oortjes voor het laatst online waren.

Gerelateerd nieuws  Developments on the Internet 2022

Beveiligen tegen diefstal

Dit werkt echter niet altijd bij diefstal. Dit komt omdat de oortjes dan waarschijnlijk niet meer op dezelfde plek zijn als waar je ze voor het laatst hebt gezien. Hiervoor is het belangrijk om diefstal in het geheel te voorkomen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een case te kopen die je vastmaakt aan je broek of jas. Zo kunnen ze niet stiekem uit je zak worden gehaald.

Bescherm je oortjes tegen schade

Ook als je jouw Airpods wilt beschermen tegen val- en stootschade, dan zijn airpod pro hoesjes een goede oplossing. Of je ze nu laat vallen op de grond of ze per ongeluk tegen een kastje aan stoot, zolang de Airpods in een case zitten, zal er niks aan de hand zijn. Daarnaast heb je ook waterbestendige cases die jouw oortjes beveiligen als ze nat zijn geworden, bijvoorbeeld door regen.

De bovenstaande punten laten zien hoe belangrijk airpod cases zijn, omdat ze jouw Airpods beschermen tegen verlies, diefstal en schade.

airpod pro hoesjes

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Wat doet een marketingbureau?

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!