Belastingen regelen

20/04/2021
|
47
belasting contact

Belastingen zijn dingen waar we als mensen soms niet aan willen denken. Dit zijn vaker dingen wat complex en veel tijd in beslag nemen, waardoor we er tegen op kunnen kijken. Mensen zijn vaak bang om fouten te maken als het aankomt op belastingzaken. U kunt ook om verschillende reden belasting contact hebben. Als u vragen heeft aan de belastingdienst moet u rekening houden met een aantal dinge, zodat het voor u en voor de gene waar u mee spreekt sneller en beter verloopt. 

Belasting contact

Particulieren kunnen altijd telefonisch contact opnemen met de belastingdienst. Belasting contact is altijd gratis en ze zijn van maandag tot donderdag bereikbaar 08:00 tot 20:00 en op vrijdag van 08:00 tot 17:00. Belasting contact is er voor al uw vragen rondom de belasting gerelateerde zaken. Dit kan uw huis, auto, beleggen of verzekering zijn.

Contact met de belastingdienst

Wanneer u contact heeft met de belastingdienst wordt er vrijwel altijd gevraagd naar uw BSN nummer. Zo kunnen allerlei belastingzaken snel en eenvoudig gevonden en weten ze ook met wie ze te maken hebben. Als je uiteraard een algemene vraag hebt hebben ze je BSN nummer niet nodig, maar als het om belastingzaken gaat hebben ze deze wel nodig, omdat ze je zo beter kunnen helpen.

Gerelateerd nieuws  Parkos parkeren

Belastingen over motorvoertuigen

Een belasting waar veel mensen vaak mee te maken krijgen is de motorvoertuigen belasting. Deze moet iedereen betalen die in het bezit is van een motorvoertuig, zoals een auto. Deze belasting staat dan ook gelinkt met het kenteken van uw voertuig. Motorvoertuigen belasting moet altijd op tijd betaald worden, als dit niet gebeurd kunt u een flinke boete krijgen. Om meer hier over te weten kunt u altijd belasting contact hebben of naar de website gaan van de belastingdienst.

Privacy en de belastingdienst

De belastingdienst zal altijd uw privacy beschermen en zal nooit uw of andermans gegevens delen met derde partijen. Dit geldt ook als u voor familie belt, dit moet te allen tijde met iemand geregeld worden waar het voor geldt en niet via een derde partij.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen

7 Effectieve tips om te groeien als organisator van evenementen

|
Algemeen

Tips voor veilig reizen met de motor

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!