Mailen

05/08/2020
|
35
laptop

Vroeger werden er brieven geschreven en opgestuurd. Toen moest je zeker 3 dagen wachten tot je een brief terug ontving of de persoon waarnaar je de brief stuurde hem binnen had. Tegenwoordig sturen we nog wel eens kaartjes, maar als we echt iets moeten weten mailen we of sturen we snel een Whatsapp berichtje. De oudere generatie kan nog wel eens moeite hebben met de online wereld van communiceren.Ze vinden het een grote verandering, kunnen er niet aan wennen, of snappen niet hoe een programma werkt. Tegenwoordig zijn er ook handige cursussen, zoals een cursus voor Outlook gevorderden.

Communicatie

Er zijn verschillende soorten manieren om te communiceren. Naast de manieren om te communiceren zijn er ook nog communicatiemiddelen. Bij verbale communicatie, je communiceert met woorden. Dit kan door middel van praten maar ook door een brief of mail te schrijven. Non verbale communicatie, bestaat uit beelden, klanken, gebaren, smaken of geuren. Bij vocale communicatie, hierbij wordt er alleen gebruik gemaakt van de stem. Bij de non-vocale vorm van communicatie gebruik je je zintuigen zoals voelen, ruiken en proeven. Maar ook gebarentaal en uiterlijk horen bij non-vocale communicatie. Daarnaast zijn er zijn ook verschillende soorten communicatie middelen. Hiermee breng je een boodschap via iets over. Denk hierbij aan een radio, flyer, televisie, blogs en ga zo maar door.

Gerelateerd nieuws  Wonen in Portugal: de voordelen van een zonnig en betaalbaar leven

 

Communicatie tegenwoordig

Tegenwoordig wordt er veel gecommuniceerd via de telefoon of via sociale media. Dit heeft positieve en negatieven kanten. Het is handig dat we tegenwoordig zo snel met elkaar kunnen communiceren. Als je je nu iets bedenkt kan je meteen bellen of appen. Vroeger moest je eerst een telefoon zoeken in de buurt en dan moet je ook nog het nummer uit je hoofd weten. Tegenwoordig staan alle nummers in je contactenlijst en hoef je er niet meer over na te denken. We leren steeds meer mensen kennen via sociale media. Ook dit heeft goede en slechte kanten. Je ontmoet nieuwe mensen en hier komen misschien vriendschappen uit. Maar het is riskant om met iemand via sociale media af te spreken. Je weet namelijk niet wie er echt achter het account zit.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Storytelling in reclame en interieur: tips

|
Algemeen

AI in Marketing

|
Algemeen

Documentatie beheer voor bedrijven in asbest

|
Algemeen

5 Tips voor SEA optimalisaties

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!