Alles wat een slotenmaker wilt dat je weet

22/02/2021
|
49
slotenmaker

De overheid heeft de laatste jaren spotjes ontwikkeld om te hameren op één ding. Als je even uit huis gaat, doe je voordeur dan op slot! Het maakt niet eens uit voor hoe lang, maar als jij je slot niet dicht hebt gedraaid zijn er in een mum van tijd mensen bij je binnen. Dit gebeurd door een methode genaamd flipperen; het op en neer wiebelen van een dun iets tussen deurpost en deur, waardoor je de dagschoot open duwt. Dit is informatie die iedereen moet weten, maar er zijn nog meer algemene verbeteringen die een slotenmaker je zou vertellen. In deze blog hebben we het over alles wat een slotenmaker wilt dat je weet.

Preventie is niet altijd duur

Vooral wanneer je op vakantie gaat is preventie soms makkelijker gedaan dan een complete installatie van extra beveiliging. Omdat inbrekers op zoek gaan naar sporen van iemand hun aanwezigheid, kan dit al gigantisch helpen. Laat een lampje aan en uit gaan met een timer, of doe op die manier de radio af en toe aan. Denk daarnaast aan spullen die blijven liggen. Gordijnen open geeft misschien meer doorkijk, maar het maakt inbrekers ook kwetsbaarder als ze in je huis binnendringen.

Gerelateerd nieuws  Deze fouten moet je vermijden bij het verkopen van je woning!

Mogelijke extra beveiliging

Bij extra beveiliging kun je denken aan dievenklauwen, een extra nachtslot, anti-inbraakstrips, maar soms ook een complete upgrade van je bestaande sloten. Er is niets voor de consumentenmarkt waar een inbreker niet doorheen kan komen, maar een voordeurslot met 3 sterren SKG keurmerk kan tot vijf minuten vertragend werken voor professioneel (luidruchtig) gereedschap!

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor nieuwe huiseigenaren

|
Wonen

Het kiezen van de perfecte buurt om in te wonen

|
Wonen

Waarom je een elektricien moet inschakelen

|
Wonen

Is een karpet of tapijt nog wel van deze tijd?

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!