Alles wat een slotenmaker wilt dat je weet

22/02/2021
|
49
slotenmaker

De overheid heeft de laatste jaren spotjes ontwikkeld om te hameren op één ding. Als je even uit huis gaat, doe je voordeur dan op slot! Het maakt niet eens uit voor hoe lang, maar als jij je slot niet dicht hebt gedraaid zijn er in een mum van tijd mensen bij je binnen. Dit gebeurd door een methode genaamd flipperen; het op en neer wiebelen van een dun iets tussen deurpost en deur, waardoor je de dagschoot open duwt. Dit is informatie die iedereen moet weten, maar er zijn nog meer algemene verbeteringen die een slotenmaker je zou vertellen. In deze blog hebben we het over alles wat een slotenmaker wilt dat je weet.

Preventie is niet altijd duur

Vooral wanneer je op vakantie gaat is preventie soms makkelijker gedaan dan een complete installatie van extra beveiliging. Omdat inbrekers op zoek gaan naar sporen van iemand hun aanwezigheid, kan dit al gigantisch helpen. Laat een lampje aan en uit gaan met een timer, of doe op die manier de radio af en toe aan. Denk daarnaast aan spullen die blijven liggen. Gordijnen open geeft misschien meer doorkijk, maar het maakt inbrekers ook kwetsbaarder als ze in je huis binnendringen.

Gerelateerd nieuws  Een nieuw huis aankleden

Mogelijke extra beveiliging

Bij extra beveiliging kun je denken aan dievenklauwen, een extra nachtslot, anti-inbraakstrips, maar soms ook een complete upgrade van je bestaande sloten. Er is niets voor de consumentenmarkt waar een inbreker niet doorheen kan komen, maar een voordeurslot met 3 sterren SKG keurmerk kan tot vijf minuten vertragend werken voor professioneel (luidruchtig) gereedschap!

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe creëer je je droomhuis?

|
Wonen

Je tuin opknappen doe je zo!

|
Wonen

Verhuizen naar een nieuwe huurwoning, dit mag je niet vergeten!

|
Wonen

De stappen die je moet nemen om naar jouw droomhuis te verhuizen

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!