3 top producten voor een massage

16/04/2021
|
47
vibrolegs

Hotstones

Hot stone massage wordt al eeuwen toegepast. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van platte, warme stenen die uiteindelijk gebruikt worden op specifieke punten op het lichaam. Er wordt gezegd dat deze punten de energiestromen van je lichaam reguleren. Met behulp van warme stenen in combinatie met een massage wordt de balans tussen lichaam en geest weer helemaal hersteld. Naast de ontspanning zorgt voor een hot stone massage er ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichtingen van lichamelijke klachten.

Hoewel een hot stone massage iets ingewikkelder klinkt dan een simpele schoudermassage, is het een erg eenvoudige behandeling. De massage vindt plaats in een privékamer waar de warme stenen al klaarliggen en waar je plaats mag nemen op een comfortabele behandeltafel. Voor iedereen die vreest voor de hitte van de stenen; dat is nergens voor nodig. Je behandelaar is namelijk specialist en weet precies waar hij mee bezig is. De stenen worden opgewarmd tot een aangename en draaglijke temperatuur en zullen zorgen voor een onvergetelijke massage.

Massageolie

Deze olie is specifiek gemaakt voor het gebruik tijdens een massage. De massageolie wordt in feite ook gebruikt als een glijmiddel waardoor er geen stroefheid ontstaat tijdens de massage. Vaak bestaan deze soorten oliën uit een basisolie en een etherische oliën. Er zijn ook diverse leveranciers die hierbij een parfumextract toevoegen aan de massageolie. Deze oliën kunnen ook vaak in combinatie gebruikt worden met vibrolegs.   

Gerelateerd nieuws  Het spierherstel versnellen met een massage gun

Een goede basisolie wordt niet snel door de huid opgenomen, kleeft niet, heeft geen indringende geur en heeft uiteraard het juiste evenwicht tussen glijden en wegglijden (dus de juiste viscositeit/stroperigheid). Van plantaardige oorsprong zijn oliën die worden gewonnen uit: amandel, abrikozenpit, perzikpit, sesam, jojoba en druivenpit.

Vibrolegs

Vibratietraining is een techniek die in 1988 is ontwikkeld en die sinds 1998 wordt toegepast in training en revalidatie. Bij deze term verwijst men naar de vibratiestimulatie van het gehele lichaam

Men refereert bij deze term meestal naar vibratiestimulatie van het hele lichaam, ook kan er gekozen worden om specifieke delen van het lichaam te stimuleren. Hierdoor wordt de fysieke gesteldheid van het lichaam verbeterd. Een voorbeeld van een vibratieapparaat is vibrolegs.  

Een ander voorbeeld van een vibratieapparaat is een soort platform waarop men kan staan en is begonnen met een biologisch correct kantelsysteem, waarbij 1 been omhoog wordt geduwd terwijl het andere been omlaag gaat, vergelijkbaar met het lopen. Naast een verticale stimulatie wordt het lichaam tevens uit balans gebracht, wat ook een balansreactie uitlokt. In Nederland worden er veel diverse soorten vibratieapparaten aangeboden zoals vibrolegs.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

|
Gezondheid, Sport

Huidtherapie geeft je een boost!

|
Gezondheid, Lifestyle

Gewichtsverlies

|
Gezondheid, Sport

Wat is MMA?

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!