Zo goedkoop mogelijk op vakantie

ondertent

Vakantie kan een hele dure hobby zijn. Toch ervaren heel veel mensen het wel als iets noodzakelijks, om weer helemaal op te laden. Natuurlijk is dat niet helemaal waar, ook zonder vakantie zou dat mogelijk moeten zijn. Maar, het is natuurlijk wel superfijn: vakantie. Daarom hier wat tips voor een goedkope vakantie. 

Het juiste vervoersmiddel 

Er is tegenwoordig veel keus qua vervoer. Je kunt onder andere met de auto, het vliegtuig, de trein, fietsen en lopend op vakantie. Afhankelijk van de motivatie en de fysieke welstand van jou en jouw medereisgenoten kun je voor één van deze mogelijkheden kiezen. 

Hoe raar het ook klinkt: het is altijd niet per definitie goedkoper om te gaan fietsen of lopen. Je moet namelijk ook overnachten en doordat je niet een enorm groot bereik hebt, kan het verblijf dus best wat kosten. Ook een auto is niet per definitie goedkoper, soms zijn er zulke goedkope vliegtickets dat je daar niet tegenop kan met de brandstof die jouw auto verbruikt.  

De trein is wel vaak een redelijk duur vervoersmiddel. Tenzij je een goede kortingsactie te pakken hebt. Dan is het in Nederland nog wel te doen. Toch wil het niet altijd zeggen dat een trein duurder is, vooral als je op de verkeerde plek gaat tanken. 

Gerelateerd nieuws  Schildersezel kopen? Lees dan eerst deze blog

Maar, hoe kan je dan zo goedkoop mogelijk op vakantie? Dat kan als je van tevoren uitstippelt waar je naar toe wilt en wat je daar wil gaan doen. Dan kun je alle opties namelijk checken en uitrekenen wat het goedkoopste is qua reiskosten. 

De truc met de ondertent 

Toch ben je er dan nog niet. Wil je echt goedkoop op vakantie dan moet je ook rekening met de verblijfskosten houden. En hier zit een hele mooie optie in verborgen. Ga je namelijk met een auto met een daktent en een ondertent, voor wat extra ruimte, dan is het verblijf vaak een stuk goedkoper. Want, een campingplek is over het algemeen een heel stuk goedkoper dan een hotel. 

Zo'n ondertent is wel een luxe toevoeging natuurlijk. Want, als erg slim inpakt en niet te veel meeneemt heb je aan een daktent wellicht genoeg. Toch is een ondertent wel fijn, want als je langer op vakantie gaat dan vergaat het vakantiegevoel sneller als je de hele tijd in vrij weinig ruimt verblijft.  

Tip: wil je lang op vakantie? Gebruik dan een spanningsomvormer.

ondertent

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen

7 Effectieve tips om te groeien als organisator van evenementen

|
Algemeen

Tips voor veilig reizen met de motor

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!