Zelf je auto schoonmaken doe je met deze handige tips

17/02/2021
|
32
auto interieur reinigen

Helaas maar waar, auto’s worden vies na een tijdje rijden. Daar komt ook nog eens bij dat je helemaal geen zin hebt om te betalen voor een wasstraat of er überhaupt heen wilt rijden.
Het is helemaal niet raar om te besluiten om zelf de mouwen op te stropen, daar kom je best een eind mee. Zeker als het weer er een beetje naar staat kan dit zelfs best een leuke activiteit zijn.
Ga je aan de slag moet je wel weten dat er bepaalde tips zijn die je kunnen helpen om je auto zo schoon mogelijk te laten worden. Wij verklappen je er een paar!

Algemene tips

  • Vaak wast men met een spons, maar dat is niet slim. Hert vuil van de auto blijft namelijk in deze spons zitten. Het laatste dat je wilt is krassen over je nieuwe lak. Gebruik daarom altijd een washandschoen van microvezels.

  • Pak regelmatig weer schoon water. Ook hier geld weer dat viezigheid in de emmer achter blijft nadat je de washandschoen erin sopt. Het is een kleine moeite voor een groot resultaat.

  • Velgen schoonmaken doe je met materiaal dat er voor bedoeld is. Je hebt speciale sprays die je hierbij kunnen helpen. Bij de velden moet je wel zorgen dat je de hele velg schoonmaakt, binnen én buitenkant. Neem hier dus rustig te tijd voor en ga niet haasten.
  • Het interieur is net zo belangrijk als het exterieur. Ga je jouw auto interieur reinigen, kun je dit het beste met een stoommachine doen. Dit levert het beste resultaat op. Heb je die niet tot beschikking, dan kun je het auto interieur reinigen met vochtige doekjes en een stofzuiger.
  • Als laatste waarschuwing het volgende. Gebruik je een hogedrukspuit voor de buitenkant van het voertuig, bewaar dan afstand. De kracht van de spuit kan ervoor zorgen dat je lak onbedoeld en onherstelbaar beschadigd raakt.
Gerelateerd nieuws  Blended care proberen

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!