Werken en studeren combineren

07/07/2022
|
87
werken en studeren

Je bent nog bezig met je opleiding, maar je bent je nu al aan het bedenken wat je daarna wil gaan doen. Slim natuurlijk, want nu heb je nog even de tijd om erover na te denken. Je wil eigenlijk nog wel wat studeren, maar ook weer niet. Aan de ene kan vind je namelijk dat je nog wel wat extra kennis kan gebruiken, maar aan de andere kant zie je jezelf al aardig richting de dertig gaan als je na je studie weer gaat studeren. De vraag is of je dat wil of niet. Toch kan het tegenwoordig wel, want je kunt er ook voor kiezen om te werken en te studeren tegelijk. Het ligt er wel een beetje aan wat je wil gaan doen na je studie, maar zeker met een master is dit bijna altijd wel mogelijk. Leren en geld verdienen, wat wil je nog meer?

Traineeship

Wat ook kan is een traineeship volgen. Wanneer je daarvoor kiest dan word je fulltime bij een opdrachtgever gedetacheerd en je volgt dan een deeltijd hbo of wo studie. Het traineeship is uitdagend, maar zeker wel te doen. Met de juiste begeleiding en de nodige vrije dagen om te studeren kom je er wel. Natuurlijk moet je zelf wel ook enthousiast zijn, dan gaat het zeker weten lukken. Een traineeship kan vanuit de werkgever zelf worden gedaan, maar je hebt ook bureaus die daartussen zitten als een soort uitzendbureau.

Gerelateerd nieuws  Een goede voorbereiding op je rijbewijs

Newskool

Zo een bureau is Newskool. Zij geven starters op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om betaald te kunnen studeren. Werken en studeren dus. Je wordt in het traineeship bij de klant namelijk gedetacheerd en je rond in deeltijd een hbo of wo studie af die je zelf hebt gekozen. Newskool heeft opdrachtgevers met IT gerelateerde werkzaamheden. Het is dus wel handig als je iets in de IT branche wil gaan doen. Voordat je start bij de opdrachtgever volg je cursussen. Hiermee behaal je certificaten die je nodig gaat hebben bij de opdrachtgever. Liever een andere functie, maar wel werken met zo een bureau? Er bestaan ook bureaus die dit hebben in andere functies dan alleen de IT.

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!