Wereldlijk eten in Maastricht

31/08/2022
|
50
Restaurant Maastricht

Maastricht is een relatief grote stad met inwoners uit alle hoeken van de wereld. Hierdoor zijn er restaurants met veel verschillende keukens te vinden in Maastricht. Voor iedereen is er wat wils, genoeg keuze en allemaal heerlijk!

Franse keuken

Een van de meest voorkomende keukens in Nederland, de Franse keuken. De Franse keuken staat bekend om zijn luxe gerechten zoals escargots, eendenborst en crême brulée. Het is gebruikelijk in bij de Franse keuken dat de gerechten gepaard gaan met een goed glas wijn, daar staat Frankrijk immers om bekent. Een overheerlijk assortiment aan kazen is natuurlijk ook niet te ontbreken. Al met al staat de Franse keuken garant voor een heerlijk diner waar voor ieders wat wils te vinden is. Een voorbeeld van een restaurant in Maastricht met een Franse keuken is NOVO New Dining, zeker een aanrader.

Italiaanse keuken

Nog een bekende keuken die overal te vinden is, de Italiaanse keuken. De Italiaanse keuken staat uiteraard bekend om zijn overheerlijke pasta’s, steenoven pizza’s en romige tiramisu. Van classics zoals de spaghetti alla carbonara tot aan de nieuwe gerechten zoals de pasta pesto, er is voor ieder wat wils. Als je denkt aan de Italiaanse keuken is gelato natuurlijk niet te ontbreken. Heerlijk romig Italiaans ijs is de perfecte afsluiter na een diner. Een van de beste restaurants in Maastricht met een Italiaanse keuken is Il Fiore Restaurant, voor een diner van topniveau.

Gerelateerd nieuws  Tips om uw stoelgang te verbeteren

Japanse keuken

Een opkomende keuken is de afgelopen jaren is de Japanse keuken. Je ziet steeds vaker restaurants opduiken met Japanse gerechten zoals sushi. Zelfs de restaurants die officieel niet de Japanse keuken beheren serveren dit soort gerechten omdat ze nou eenmaal zo in trek zijn. Maar het verschil tussen sushi van een plaats die niet gespecialiseerd is erin en echte Japanse keuken is zeker te proeven, niet alleen voor de kenner. In een Japanse keuken is uiteraard niet alleen sushi te bestellen, denk ook aan shabu shabu (Japanse bouillon) of Takoyaki (gefrituurde octopus). De Japanse keuken is als geen ander en biedt een nieuwe ervaring voor velen. Het is een keuken die je pas gaat waarderen als je een goed gerecht gehad bent bij een restaurant gespecialiseerd in deze keuken. Een voorbeeld van zo’n gespecialiseerd restaurant in Maastricht is Tokyoto, Japans eten van hoogwaardige kwaliteit.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

|
Gezondheid, Sport

Huidtherapie geeft je een boost!

|
Gezondheid, Lifestyle

Gewichtsverlies

|
Gezondheid, Sport

Wat is MMA?

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!