Waarom een E-sigaret gezonder is dan een normale sigaret

09/03/2021
|
39
Vampire Vape Black Ice

Een e-sigaret ook wel bekend als elektronische sigaret verdampt een mengsel van smaak- en andere stoffen. Door het verhitten van deze vloeistof (e-liquid) ontstaat er een damp die de gebruiker kan inhaleren zoals dat ook bij een normale sigaret gedaan wordt. Het verschil tussen de e-sigaret en een normale sigaret is dat een e-sigaret geen tabak bevat. Ook is een e-sigaret in verschillende modellen en smaken te verkrijgen. Het verschilt ook van liquid en soort e-sigaret of er nicotine inzit of niet.

Gezonder dan een normale sigaret

Het is al bewezen dat er minder schadelijke stoffen vrij komen bij een e-sigaret dan bij een normale sigaret. Deze stoffen komen in lagere concentraties vrij, hierdoor is een normale sigaret ongezonder. Echter is er niet genoeg onderzoek over het langdurig gebruik en welke schadelijke effecten dit met zich meebrengt. In Public Health England is geconstateerd dat e-sigaretten ongeveer 95% minder schadelijk is dan tabak.

E-liquids in alle soorten

Door de smaakstoffen die te vinden zijn in liquids krijgt de e-sigaret een lekkere smaak die de bittere smaak van nicotine verbloemd. Op deze manier zijn e-sigaretten aantrekkelijker door de ruime keuze in smaakjes en zijn mensen sneller geneigd om te stoppen met normale sigaretten. Een voorbeeld hiervan is Vampire Vape Black Ice, dit is een liquid in de smaak drop gemixt met ijskoude menthol smaak. Vampire Vape is momenteel de grootste fabrikant en verkoper van e-liquids internationaal en in het verenigd koninkrijk. Zij leveren meerdere smaken die exclusiever zijn dan anderen.

Gerelateerd nieuws  Snel afvallen met behulp van shakes!

Onderhoud

Een e-sigaret moet je echter wel onderhouden om zo optimaal gebruik te kunnen maken van het apparaat. Om elke 2 weken moet de coil vervangen worden anders kan het voorkomen dat je katoen de vloeistoffen niet meer kan vasthouden. Het is ook belangrijk om je e-liquid op tijd bij te vullen anders krijg de een verbrande katoen smaak bij het inhaleren van je lege e-sigaret. Als je e-sigaret een tank heeft zonder coil kun je deze ook reinigen met warm water, evenals het mondstukje van de e-sigaret.

Vampire Vape Black Ice

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

Tips om gezond de feestdagen door te komen

|
Gezondheid, Lifestyle

Deze vitamines dragen bij aan een gezonder hart

|
Gezondheid

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

|
Gezondheid

Zijn veneers de oplossing voor een witte glimlach?

|
Gezondheid
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!