Vier stijlvolle afscheidingen, voor in een grote ruimte

22/11/2021
|
41
houten-wand-afscheidingen

Het is heel mooi, zoveel mogelijk jouw huis als één ruimte. Het past ook echt bij de populaire industriële look. Soms wil je echter toch wel een klein beetje 'leuke hoekjes' creëren, zodat je ook nog een gevoel van gezellig en knus behoudt. Hier zie je vijf populaire manieren om een ruimte af te scheiden. 

Nummer 1: houten wand afscheidingen 

Enorm populair zijn ze en dat heeft een reden. Hout is namelijk een natuurlijk materiaal dat in heel veel interieurs perfect past. Nog een voordeel is dat houten wand afscheidingen ook een warme uitstraling hebben. 

Met houten wand afscheidingen maak je dus op twee manieren een ruimte wat gezelliger: doordat het door het materiaal een soort natuurlijke rust uitstraalt en omdat het de ruimte een beetje opdeelt. Zonder dat het ruimtelijke effect verloren gaat. Superhandig dus. 

Nummer 2: houten kistjes 

Wat ook enorm handig is, is om een afscheiding te maken met die mooie nostalgische houten kistjes. Het leuke is dat je zo ook nog eens wat spulletjes kwijt kunt, zoals boeken of plantjes. Dit maakt het natuurlijk ook meteen een gezellige en persoonlijke wand.  

Gerelateerd nieuws  Deze fouten moet je vermijden bij het verkopen van je woning!

Als je dus ook nog op zoek bent naar wat extra kastruimte is dit een prachtige optie. 

Nummer 3 grote vierkante potten met grote planten 

Je kunt natuurlijk ook een afscheiding maken met grote potten en planten of zorgen voor een 'muur met een klimop'. Die laatste optie is meestal wel behoorlijk prijzig. Het mooie is van een groene oplossing dat je meteen wat planten hebt. De meeste planten zorgen voor een beter luchtkwaliteit. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. 

houten wand afscheidingen

Nummer 4 grote balken 

Mooie grote balken die van de vloer naar het plafond gaan. Een prachtige manier. Doordat er ruimte tussen de balken is, houd je een ruimtelijk gevoel. Toch heb je, het gevoel van een afscheiding. Dat maakt het net een stuk warmer en knusser. Ook dit is natuurlijk een hele mooi oplossing. Wellicht wel een bijzonder prijzige oplossing. Tenzij je zelf handig bent, dan scheelt het wellicht wat kosten. 

Ben jij er al uit? Houten wand afscheidingen, kistjes, planten of grote balken? 

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Als starter op weg naar je eerste huis

|
Wonen

Hoe kies ik een warmtepomp

|
Wonen

Voordelen van betondesign vloeren

|
Wonen

De voordelen van een wellness tuin

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!