Top shisha fouten om te vermijden

31/01/2022
|
50
shisha kopen

Als het gaat om het bereiden en roken van waterpijpen, heeft elke persoon zijn eigen unieke technieken en methoden om hun ideale rooksessie te verkrijgen. Of het nu gaat om verschillende methodes voor het verpakken van de kop, verschillende voorkeuren of alleen de verschillende gebruikte smaak mixen, elke sessie is uniek en dit maakt deel uit van wat shisha zo'n boeiende hobby maakt. Ga je een shisha kopen? Dan kun je deze fouten alvast vermijden!

1. Je kop te veel inpakken

Een van de meest voorkomende fouten die we shisha-rokers, vooral nieuwe, zien maken, is dat ze hun kom te vol of 'te veel inpakken' bij het bereiden van de waterpijp. Op een bepaald moment in de geschiedenis van de waterpijp kregen mensen het idee dat "meer shisha in de kom = meer rook en smaak" en begonnen ze zoveel mogelijk tabak in hun kommen te proppen om een ​​indrukwekkendere sessie te bereiken. Hoewel dit tot op zekere hoogte waar kan zijn, bereikt het in de meeste gevallen precies het tegenovergestelde!

2. Je kop te weinig inpakken

Het lijkt misschien gek om deze fout direct na de vorige op te sommen, maar het te weinig inpakken van je waterpijpkom kan net zo problematisch zijn als het te veel inpakken!

Gerelateerd nieuws  Wat is TikTok en wat kun je ermee?

3. Folie verzakking

Aluminiumfolie is een van de minst doordachte aspecten bij het bereiden van een shisha, maar het kan gemakkelijk een van de belangrijkste zijn. De meeste mensen denken "oh, het is maar folie" en slaan een stuk van wat er maar op hun schaal ligt, zonder na te denken over hoe ze het erop zetten. We hebben talloze foto's gezien van rimpelige, ongelijke folie tijdens onze waterpijpcarrières en het houdt nooit op ons een beetje ineen te krimpen.

4. Te veel warmte

Een van de meest voorkomende fouten die we zien, is dat de shisha aan te veel hitte wordt blootgesteld. Doe geen 5 kolen op de shisha, dit is onnodig.

Wij hopen dat je met deze tips aan het kopen van je shisha een goede shisha sessie zal hebben en met ene gerust gevoel een shisha kunt kopen.

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!