Tips om je eigen zakelijke website te maken

14/01/2022
|
51
WordPress webdesign

In een wereld waar online marketing steeds belangrijker wordt, is het vanzelfsprekend ook van belang dat je jezelf uit kan dragen via een website. Voor het verkopen van je merk en producten is uitstraling vaak het eerste waar men naar kijkt. Wanneer je geen programmeur bent en geen verstand hebt van websites, dan kunnen er allerlei vragen ontstaan. Hoe werkt het met domeinnamen en wat is WordPress webdesign. Ook kun je te maken krijgen met nieuwe termen zoals SEO en SEA. Om goed van start te gaan hebben we voor jou in dit artikel een aantal tips opgesomd, als het gaat over websites voor zakelijk gebruik.

Doelgroep

Wanneer je geheel nieuw bent in de hele marketing wereld, dan focus jij je waarschijnlijk op zo veel mogelijk verkopen aan iedereen die dat wil. Echter, wist je dat je doelgroep nóóit ‘iedereen’ kan zijn? Voordat jij een website gaat maken, is het van belang om je doelgroep in kaart te brengen, zodat jouw website kan aansluiten op de wensen van je klanten. Bij het WordPress webdesign, kun jij je richten op jouw doelgroep. De doelgroep kun je segmenteren door middel van een persona, waarin je visueel weer gaat geven welke kenmerken passen jouw klant. Welke karaktereigenschappen passen bij deze personen en zijn er specifieke hobby’s die jouw doelgroep heeft?

Auteursrecht

Bij het bouwen van een website is opgedeeld in verschillende onderdelen. Zo, is er een onderdeel dat gaat over de lay-out, maar ook een over de broncode en content. De content is dan weer onderverdeeld in tekst, afbeeldingen en video’s. Het is van belang dat je goed in kaart brengt waar de content uit dient te bestaan. WordPress webdesign, kan templates bieden, waardoor je een bestaande template zelf kunt aanpassen naar jouw wen. Daarnaast is het mogelijk om een externe partij in te huren, die voor jou een website gaat ontwikkelen. Het auteursrecht ligt hierbij wel automatisch bij de maker. Het is belangrijk om hier afspraken over te maken, zodat je eventueel zelf wijzigingen kunt doorvoeren.

Gerelateerd nieuws  Heb jij al een business coach?

SEO en SEA

De termen SEO en SEA heb je misschien al eens voorbij zien komen. Om je geheugen even op te frissen: SEO richt zich op het krijgen van zo veel mogelijk bezoekers op je website. Bij WordPress webdesign kun je tevens in balken jouw SEO en SEA regelen. Bij SEO zul je hoog moeten scoren in de zoekmachines, waardoor men eerder bij jouw website uitkomt. SEA gaat over het adverteren, waarbij je door middel van advertenties ervoor zorgt dat je bovenaan in de zoekmachine verschijnt. Bij SEA maak je dus reclame voor jouw bedrijf.

WordPress webdesign

Bekijk ook Tolken en vertalers, wat is het verschil?

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

De logistieke uitdagingen van e-commerce

|
Economie, Webshop

Inzicht in het Stipp pensioen en de kosten van een uitzendkracht

|
Algemeen, Economie

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

|
Economie, Wonen

Word ook een ster in netwerken

|
Economie
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!