Ik wil brievenbusdozen laten bedrukken, maar hoe werkt dat eigenlijk?

29/03/2023
|
59
Brieven

Verzend jij regelmatig pakketjes in brievenbusdozen, maar vind je de dozen er eigenlijk een beetje saai uitzien? Je kunt de dozen personaliseren met je eigen ontwerp. Maar hoe werkt dat eigenlijk? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het laten bedrukken van je brievenbusdozen!

Bedenk een eigen ontwerp

Wanneer je een eigen logo of bedrijfsnaam hebt, is het leuk als deze op de brievenbusdoos staat. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Bedenk je eerst wat je precies op de doos wilt hebben. Daarnaast wil je ook weten waar je je ontwerp op de doos wilt hebben. Wil je de hele doos laten bedrukken of alleen de bovenkant en de binnenkant?

Kies welke soort brievenbusdoos je wilt

Er zijn verschillende soorten brievenbusdozen. Zo zijn er verschillende maten, meestal worden deze aangegeven als papierformaten, dus A1 of A2 bijvoorbeeld. Brievenbusdozen zijn vaak verkrijgbaar in A4, A5 of A6 formaat. Naast de maat kan er ook een verschil zijn in hoe je de doos opent. Zo heb je brievenbusdozen met een zijlader en brievenbusdozen met een bovenlader. Elke soort heeft daarin zijn eigen voordeel. Zo is de brievenbusdoos met zijlader gebruiksklaar, je hoeft alleen de producten erin te stoppen en hij is klaar voor verzending! De brievenbusdoos met bovenlader moet je eerst nog in elkaar vouwen. Het voordeel van de bovenlader is wel dat je makkelijker producten in de doos kunt verpakken.

Gerelateerd nieuws  Slaapproblemen bij kinderen

Bestel de brievenbusdozen

Nadat je een idee hebt over hoe je wilt dat de brievenbusdoos eruitziet en welke soort brievenbusdoos je wilt hebben. Is het natuurlijk ook handig als je weet waar je brievenbusdozen kunt bestellen. Bij Rotimshop kun je brievenbusdozen bestellen en bedrukken. Op het moment dat je je brievenbusdoos bestelt kun je je eigen ontwerp aanleveren in een vectorbestand. Vervolgens zullen ze voor je aan de slag gaan met een voorbeeld ontwerp, zodat jij zelf ook kan zien hoe het eruit komt te zien op de brievenbusdoos. Pas als jij helemaal tevreden bent, starten zij met de bedrukking.

Nu je precies weet wat je moet doen om jouw ontwerp op een brievenbusdoos te laten bedrukken, is het tijd om in actie te komen! Neem snel een kijkje bij Rotimshop en bestel je gepersonaliseerde brievenbusdozen.

Recent

Eten voor een stralende gezondheid: laat voeding je medicijn zijn!"

17/09/2023

Zo geniet je meer van de natuur

07/09/2023

Ontdek wat de beste studie is voor jou

29/08/2023

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

22/08/2023

Duurzame marketing - Marketingwereld zet steeds meer in op duurzaamheid

11/08/2023

Meer in deze categorie

Tolken en vertalers, wat is het verschil?

|
Webshop

De opkomst van online marktplaatsen

|
Webshop

Wanneer ontwikkel je een propositie?

|
Webshop

Waarom beginnen met SEO?

|
Webshop
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!