Hoe u meer geld overhoud aan het einde van de maand

29/04/2021
|
36
save the children opzeggen

Geld is een belangrijk middel is ons dagelijkse leven. Dankzij geld kunnen wij wonen, eten, leren en overleven. Geld maakt een hoop makkelijker, maar heeft ook zo zijn keerzijde. Wanneer een persoon financiële stress heeft zal dit veel in zijn of haar hoofd spelen. Geld kan veel problemen veroorzaken, maar ook oplossen. Geld maakt dus zeker niet gelukkig maar wel makkelijk! Door de huidige corona situatie hebben steeds meer mensen last van financiële problemen. Wij hebben onderzoek gedaan naar hoe u het beste geld kunt overhouden aan het einde van de maand. Bent u benieuwd naar hoe u die euro’s kan overhouden? Lees dan snel verder.

Overzicht hebben

Een belangrijke tip bij het overzien van uw geld is om een overzicht te maken. In dit overzicht kunt u uw maandelijkse inkomen en uitgaven vermelden. Naast de maandelijkse vaste inkomen en lasten kunt u ook eventuele betalingsregelingen van uw energiemaatschappij of belasting in dit overzicht zetten. Wanneer u geld terug gaat krijgen van een vriend of de belastingdienst is het prettig om dit bedrag erbij te vermelden. Zo vergeet u niet het geld waar u recht op heeft. Vaak wanneer u uw vaste lasten op een rijtje zet komen de volgende zaken daarin: huur, g/w/l, internet, zorgverzekering, afval en eventuele abonnementen. Heeft u bijvoorbeeld al 5 jaar een abonnement op save the children maar u kunt dit eigenlijk niet echt meer missen in de corona tijden? Dan is het verstandig om dit abonnement op te zeggen. Save the children opzeggen kan gemakkelijk via hun website of telefonisch. Op lange termijn kan dit u honderden euro’s schelen op jaarbasis.

Gerelateerd nieuws  7 Effectieve tips om te groeien als organisator van evenementen

Extra eten

Naast save the children opzeggen kunt u ook meer eten bereiden. Wanneer u dus avondeten gaat bereiden is het aan te raden om meer te bereiden dan normaal. Zo kunt u eventueel porties invriezen of de dag erna eten. Wanneer u dit regelmatig doet kunt u wekelijks boodschappen doen terwijl dit veel minder zal zijn en kosten dan normaal. Let er echter wel op wat u invriest en hoe lang dit ingevroren mag zijn.

save the children opzeggen

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Wat doet een marketingbureau?

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!