Hoe u meer geld overhoud aan het einde van de maand

29/04/2021
|
36
save the children opzeggen

Geld is een belangrijk middel is ons dagelijkse leven. Dankzij geld kunnen wij wonen, eten, leren en overleven. Geld maakt een hoop makkelijker, maar heeft ook zo zijn keerzijde. Wanneer een persoon financiële stress heeft zal dit veel in zijn of haar hoofd spelen. Geld kan veel problemen veroorzaken, maar ook oplossen. Geld maakt dus zeker niet gelukkig maar wel makkelijk! Door de huidige corona situatie hebben steeds meer mensen last van financiële problemen. Wij hebben onderzoek gedaan naar hoe u het beste geld kunt overhouden aan het einde van de maand. Bent u benieuwd naar hoe u die euro’s kan overhouden? Lees dan snel verder.

Overzicht hebben

Een belangrijke tip bij het overzien van uw geld is om een overzicht te maken. In dit overzicht kunt u uw maandelijkse inkomen en uitgaven vermelden. Naast de maandelijkse vaste inkomen en lasten kunt u ook eventuele betalingsregelingen van uw energiemaatschappij of belasting in dit overzicht zetten. Wanneer u geld terug gaat krijgen van een vriend of de belastingdienst is het prettig om dit bedrag erbij te vermelden. Zo vergeet u niet het geld waar u recht op heeft. Vaak wanneer u uw vaste lasten op een rijtje zet komen de volgende zaken daarin: huur, g/w/l, internet, zorgverzekering, afval en eventuele abonnementen. Heeft u bijvoorbeeld al 5 jaar een abonnement op save the children maar u kunt dit eigenlijk niet echt meer missen in de corona tijden? Dan is het verstandig om dit abonnement op te zeggen. Save the children opzeggen kan gemakkelijk via hun website of telefonisch. Op lange termijn kan dit u honderden euro’s schelen op jaarbasis.

Gerelateerd nieuws  Tanden trekken bij een kat

Extra eten

Naast save the children opzeggen kunt u ook meer eten bereiden. Wanneer u dus avondeten gaat bereiden is het aan te raden om meer te bereiden dan normaal. Zo kunt u eventueel porties invriezen of de dag erna eten. Wanneer u dit regelmatig doet kunt u wekelijks boodschappen doen terwijl dit veel minder zal zijn en kosten dan normaal. Let er echter wel op wat u invriest en hoe lang dit ingevroren mag zijn.

save the children opzeggen

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

|
Economie, Wonen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!